Neverjeten preobrat

Namesto turnirja dvoboj Denisa in Fakija

B.P.
23. 4. 2016, 07.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Tokratni forum se je razpletel nekoliko drugače, kot smo pričakovali. Namesto turnirja smo videli dvoboj zmagovalcev dveh resničnostnih šovov Kmetija: Nov začetek.

Planet Tv
Denis in Faki sta se pomerila v razbijanju steklenic s kamni, medtem ko sta bila privezana drug na drugega.

Med vajenci je vladalo napeto vzdušje, ko sta se Tina in Gvido odločala, kdo bo tretji udeleženec turnirja za izpad iz igre za 50 tisoč evrov. Gvido je bil določen za prvega udeleženca turnirja po odločitvi Denisa in Fakija.

planet tv
Sreča in spretnost sta bili tokrat na strani Fakija, ki je postal zmagovalec tega prestižnega dvoboja.

Po Denisovem mnenju Gvido prepogosto poudarja, da bo prav on zmagovalec šova, zato je zdaj zadnji čas, da to dokaže tudi v forumu. Kar nekoliko pričakovano sta se odločila za Saro in povedala, da je Sara po njunem mnenju najšibkejši nasprotnik, po drugi strani pa je v igro vstopila veliko kasneje kot ostali, zato jim predstavlja trn v peti. Sara je bila že pripravljena na boj, ko se je zgodil preobrat.


Padla je odločitev, da bo tokratni forum nekoliko drugačen in da bomo namesto turnirja spremljali dvoboj zmagovalcev dveh sezon resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek. Denis in Faki sta se pomerila v razbijanju steklenic s kamni, medtem ko sta bila privezana drug na drugega. Sreča in spretnost sta bili tokrat na strani Fakija, ki je postal zmagovalec tega prestižnega dvoboja. Po dvoboju sta se Faki in Denis tudi poslovila od vajencev in zapustila posestvo.

Planet Tv
Faki je premagal Denisa in tako postal zmagovalec tega posebnega dvoboja.