Kmalu poroka?

FOTO: Mitja Okorn zaljubljen v svojo igralko

nn
22. 4. 2016, 07.21
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Mitja Okorn, ki se je pred dnevi mudil v Sloveniji, kjer je premierno predstavil svoj novi film Planet Samskih, naj bi bil zaljubljen do ušes. Tako vsaj pišejo poljski mediji, ki namigujejo celo na to, da je naš režiser zaročen.

Mediaspeed
Mitja je ponosno predstavljal Weroniko svojim prijateljem in ostalim obiskovalcem premiere.

facebook
Mitja naj bi bil do ušes zaljubljen že zadnja tri leta.

Mitja je na premierah po slovenskih kinih naravnost žarel, kako tudi ne bi, saj mu je družbo ves čas delala poljska igralka z ruskimi koreninami Weronika Książkiewicz. Prelestno 35-letno lepotico lahko vidimo tudi v novem Okornovem filmu Planet samskih, in čeprav sta se premiere udeležila kot »poslovna partnerja«, poljski mediji poročajo, da je med njima veliko več kot le to.

O tem, da sta par, se šušlja že od leta 2013, sama tega uradno nista potrdila. Da je med njima kaj več kot le poslovno sodelovanje, je prvi odkrito namignil igralec Tomasz Karolak, ki je resnico o njunem odnosu odkril v enem od nedavnih intervjujev, v katerem se je spominjal snemanja prizora z Weroniko za film Planet samskih. »Zelo prijetno mi je bilo sodelovati z Weroniko in njenim partnerjem, režiserjem Mitjo Okornom,« mu je ušlo in menda je to Weroniko takrat precej ujezilo.

Zaljubljenca o zaroki molčita

Mediaspeed
Lepotica ga je spremljala tudi na premierah v Sloveniji.

Najnovejše govorice o paru, ki je te dni potoval po Sloveniji in predstavljal Mitjin nov celovečerec, pa pravijo, da naj bi bila zaljubljenca zaročena. Poljski mediji poročajo, da naj bi Mitja po skoraj treh letih ljubezni zaprosil za roko svoje dekle, za katero je menda že ob prvem srečanju vedel, da bo nekoč njegova žena.

Mediaspeed
Srce mu je ukradla 35-letna igralka Weronika.

Par tako kot prej o tem molči, Weronika je poljskim medijem razložila le, da ne načrtuje poroke, saj ne verjame v tovrstne slovesnosti. Razlog za to naj bi se skrival v grdi ločitvi od prvega moža, starejšega poslovneža Krzysztofa Lateka, s katerim je dolgo bila bitko za skrbništvo nad 6-letnim sinom Borisem Alexandrom.