Znan obraz ima svoj glas

Ines ljubi Korija

M. V.
21. 4. 2016, 23.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Že ko je nasmejana plavolaska Ines Erbus za svojega jokerja izbrala Tima Koresa, se nam je zdelo, da so ji oči, ko je govorila o mariborskem glasbeniku, nenavadno žarele. Izkazalo se je, da imamo prav. Ines in Tim sta namreč nov par na slovenski sceni!

facebook
Ines in Tim sta novi vroči par na slovenski glasbeni sceni.

Oba sta mlada, postavna in glasbeno nadarjena, zato niti ni tako čudno, da sta se Tim Kores - Kori in Ines Erbus zaljubila. Trenutno najbolj vroči mladi parček na slovenski sceni naj bi se poznal že nekaj časa. Spoznala sta se pred letom dni na eni od lokalnih televizij, kjer sta imela intervju, in se nato nekaj časa družila kot prijatelja, a očitno je sčasoma njuno prijateljstvo preraslo v nekaj več. Čeprav sta glede svoje ljubezni še zelo previdna in je ne obešata na veliki zvon, sta si, sodeč po objavah na facebooku, že privoščila skupen oddih v Dolomitih, kjer sta se več kot očitno zabavala. A vseeno ostajata previdna. 

POP TV/Miro Majcen
Izdala sta se, ko je Tim vskočil kot Inesin joker v oddaji Znan obraz ima svoj glas.

Previdna sta

Tim je bil tisti, ki je njuno razmerje tudi uradno potrdil, česa več pa ni želel povedati, saj ima v nasprotju z Ines, ki je še precej mlada, kar nekaj izkušenj z javnim izpostavljanjem zasebnega življenja. Mediji so spremljali njegov odnos z Majo Keuc, potem pa so ga povezovali s številnimi znanimi Slovenkami, med drugimi tudi z Demetro Malalan in novinarko Matejo Ropoša. Govorice o njegovi novi ljubezni z Ines so se začele, ko ga je mlada pevka izbrala za svojega jokerja v oddaji Znan obraz ima svoj glas. "Obstaja nekdo, ki si ga nadvse želim videti v oprijetih hlačah," je takrat nagajivo namignila Ines, po koncu oddaje pa javno pohvalila svojega srčnega izbranca, ki je sicer tekmoval v lanski sezoni priljubljene oddaje, kako dobro se je odrezal.