Astronapoved

Horoskop za petek, 21. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
21. 1. 2022, 05.30
Posodobljeno: 21. 1. 2022, 07.38
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia

Oven  
Sprostite se v delu in si dovolite pokazati svoje najbolj kreativne in tudi nenavadne in zanimive ideje, po katerih bi želeli živeti. V delovnosti in zbranosti vas čaka sreča.

Bik  
Preusmerite nervozno energijo v gibanje v naravi ter si provoščite prosti čas brez telefona, račualnika in drugih elektronskih motenj. To vas bo sprostilo in osrečilo.

Dvojčka
Pomembno je, da se fizično aktivirate, da lahko začnete bolje sprejemati pozitiven tok življenja. Zato je za vas in finančno stanje pomembno, da organizirate svoj dom.

Rak
Preglejte svoje finančno stanje in materialne dobrine ter naredite načrt, s katerim boste sistematično uredili stvari za nazaj ali prišli do želenega zneska za svoj dom.

Lev  
Situacije vas bodo prisilile v temeljit razmislek o vsem. Imeli boste moč, da uredite svoje temelje. V dobri komunikaciji in organiziranosti ležijo vaše dobre spremembe.

Devica  
Opustite obremenjenost z idejami preteklosti, da boste lahko začeli dobro sodelovati z življejnem. Dovolite, da se vse za nazaj odvije in osvobodi, vi mirno opravite svoje.

Tehtnica  
V družino bo prišel nov mir, predvsem pa večji red in organiziranost, ko ne boste več čakali na druge, da vam izpolnijo želje, temveč se boste o vsem sproti pogovorili.

Škorpijon  
Kjerkoli se boste izpostavili, boste poželi uspeh in tudi vplivali pozitivno na odločitve drugih. Nekatere stare zadeve bodo prišle v ospredje in boste prisiljeni jih rešiti.

Strelec   
Prijatelji vas bodo nestrpno pričakovali in se veselili druženja z vami. Uspeh boste doživeli povsod. To vas bo osrečilo, saj ste že prav pogrešali projekte, ki vas veselijo.  

Kozorog  
Marsikomu, lahko da tudi domačim, boste pomagali s pametnimi nasveti in tudi s komunikacijo navzven -  v šolah, ustanovah ter povsod, kjer so se že zapletli v težave.
 
Vodnar  
Srečni boste, ker vam bo uspelo doseči sporazume v odnosih, tako osebno kot v poslu. V službi bo sproščeno, pa tudi z domačimi boste sklenili dobre kompromise.  

Ribi  
Delovnost vas bo aktivirala, da boste optimistični, pa tudi odločeni, da greste v spremembe tudi na finančnem področju. Za začetek boste manj zapravljali.