Oven
Pritiski iz okolja se bodo poznali na počutju, lahko boste imeli glavobole. Ker ne boste pili dovolj tekočine v dopoldanskem času, se situacija ne bo tako hitro popravila.

Bik
Strastni boste v odnosu do življenja in iskali pot do uresničitve večjih stvari. Premagali boste strahove in ovire iz okolja in se lotili na zelo tradicionalen način.

Dvojčka
Iskali boste možnosti ureditve vseh področij, saj ste že utrujeni od vsega dogajanja. Želite si malo miru, pa ga nikjer ne najdete, saj ste čisto preveč prepleteni z odnosi.

Rak
Nervozni boste, če boste morali iti med ljudi in najraje bi ostajali doma. A če nimate te možnosti, potem se bo napetost v vas krepila in boste zaradi tega slabo spali.

Lev
Ves čas boste preverjali svojo zaželenost. Nikogar ne boste želeli motiti, kar pa bo precej moteče za vse, ki se bodo želeli družiti z vami, vi pa se boste ves čas odmikali.

Devica
Počutili se boste žive in instinkt vam bo dobro delal, mogoče celo malo preveč. Pretiravali boste z reakcijami, ki pa jih seveda ne boste pravočasno razjasnili okolici.Tehtnica
Trmasti boste v razmišljanju, saj boste iskali možnosti spremembe življenja. Jasno vam je, da morate spremeniti svoj kompas in se boste vsega lotevali bolj strateško.

Škorpijon
Nemirni boste in zaradi tega lahko, da boste slabo spali, kar se vam bo poznalo predvsem na odnosih, saj ne boste imeli nobenega potrpljenja. Nemirni boste.

Strelec
Pomirili ste se in takoj bo vse drugače. Sproščeni boste in iskali možnosti, da potrebno rutino naredite čimbolj enostavno in hitro. V veliki meri vam bo uspelo.

Kozorog
Veselili se boste stabilnosti in miru, a se lahko vse čisto drugače razvije. Reagirajte na priložnosti, ki vam jih nudi. Čutili boste intenzivne energije pri pomembnih idejah.

Vodnar
V sebi boste čutili željo po izolaciji in sprostitvi v meditaciji ali daljšem spanju, saj boste hrepeneli toplini, miru in harmoniji, a vas bo instinkt vodil v neumorno akcijo.

Ribi
Zdelo se vam bo, da se nikakor ne morete izviti iz starih energij in na novo zaživeti tako, kot ste ves čas načrtovali. Nič vas pri tem ne bo oviralo, razen vaše počutje.