Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Razmislite o celovitosti problematike. Sedaj ni čas za odprte boje, saj boste potegnili ta kratko. Od tega je odvisno vaše nadaljnje življenje, zato se res potrudite za vse.

Bik  
Motiviralni boste za dolgoročne načrte in potrebne odločitve za selitev ali daljše potovanje, pa tudi xa napredovanje v službi. Dovolj imate čakanja in izgovorov.

Dvojčka  
Pomirili se boste s sabo in takoj, ko si boste priznali, da se vam določenih stvari ne da več delati, se bodo našle rešitve. Skozi kreativno sodelovanje boste našli novo moč.

Rak   
Pogumni boste in tudi sebični, saj boste računali, da imate stabilne temelje in da vam nič ne more zamajati dobre situacije, v kateri ste, zato se boste obnašali razvajeno.

Lev  
Ne dovolite, da vas dolžnosti preteklosti ovirajo v sedanjosti in da si ljudje iz posla ali širše družine lastijo vaš prosti čas. Postavite se zase, da si ustvarite toplo gnezo.

Devica  
Ne zapletajte se v kakršnekoli komentarje v službi in ne trosite nasvetov sodelavcem, še posebej, ker ne boste mogli skriti ciničnih pripomb in sarkazma. Ne prepirajte se.

Tehtnica  
Prava notranja transformacija vas čaka. Brez večjega pompa se bodo napreč spremenila pravila igre in tokrat v vašo korist. Presenečeni boste in sočasno hvaležni.

Škorpijon   
Nemirni boste, saj bo potrebno spremeniti nekatere družinske zadeve in pri tem ne boste želeli priznati težav, v katere ste zabredli v preteklosti. A iskrenost vas reši.

Strelec   
Priznajte si krivdo iz preteklosti, sicer se lahko zgodi, da vas bodo okoliščine peljale stran od želenega izida in se ponovi pretekla situacija. Iskreno se pogovorite s sabo.

Kozorog  
Sedaj nimate dovolj moči, da bi lahko kakorkoli vplivali na čustveno pretiravanje in manipulacije, zato se vsega lotite jasno in direktno ter ne odstopajte od tega načina.

Vodnar  
Kreativni boste in optimistični. Del vas bi želel, da ta situacija ostane čim dlje časa, a drugi del bo hitel narediti red in bo pretiravanje s kreativnostjo še dodatno breme.

Ribi  
Domače ignorirajte in jim ne razlagajte, zakaj in kako sodelujete v službi, da se ne razvije ljubosumje. Ne bodo namreč mogli razumeti, zakaj ste tako dobre volje.