Oven
Sprostitev in predaja težav partnerju vam bo dobro dela. Če ste samski, imate priložnost skozi skupno delo najti primerno osebo, ki vam bo prinesla optimizem.

Bik
Zmedeni boste v srečanjih z bližnjimi in vsi vas bodo začudeno gledali, ko se ne boste mogli izjasniti, kaj bi zares radi. Ne jemljite vsega tako usodno, samo izrazite se.

Dvojčka
Če niste pravočasno zaključili s potrebnimi stvarmi, se lahko zgodi, da bo usoda zaključila namesto vas. Strah vas bo novih korakov, a bo življenje poskrbelo za to.

Rak
Ne zagovarjajte prijateljev ali partnerja, dokler ne preverite njihovih pravih nagibov ali želja. Lahko se namreč zgodi, da vam pravijo eno, v resnici pa delajo čisto drugo.

Lev
Ponosni boste na svoje nove dosežke in lahko, da se boste prehitro pohvalili prijateljem ter si s tem nakopali precej nevoščljivosti. Raje se posvetite sebi in vezi.

Devica
Ne vztrajajte v stvareh, v katere niste prepričani. Lahko se zgodi, da boste zaradi tega vi sami obremenjeni in boste morali kriti stroške nekomu, ki je poslušal vaš nasvet.

Tehtnica
Strastni boste do vsega, kar bo potrebno narediti in nestrpni do vseh, ki vas bodo pri tem ovirali. Lahko, da se boste nenadoma odločili za daljšo pot zavoljo ljubezni.

Škorpijon
Polni boste kreativnih idej in se boste želeli o njih pogovarjati. Skrbno izberite ljudi, saj vam bližnji ne bodo čisto sledili, kaj bi zares radi. Najdite si pravega sogovornika.

Strelec
Odlične poslovne poteze vas bodo razveselile in želeli boste to podeliti tudi v ljubezni, a ne bo šlo. Strast vas namreč bolj zajame, kot želite in izgubite kontrolo.

Kozorog
Popazite na svoje misli in besede, še posebej v povezavi z vašo službo in zdravjem. Nikakor ne boste mogli pozabiti slabega vtisa, ki ga lahko naredite na bližnje.

Vodnar
Optimistični boste do potez v službi, a želeli imeti vso kontrolo. Odločite se, katero pot boste ubrali in vedite, da za kontrolo potrebujete več poguma in tudi časa.

Ribi
Odnosi vam bodo pomembni, a boste pozabili, da bi sodelavcem jasno nakazali, kaj želite od njih. Ne igrajte se žrtve, saj nima pomena, kvečjemu osramotite se lahko.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja