Astro

Kaj nas čaka tik po smrti? Ne pekel, ne raj – duša ima svojo pot!

sn
24. 9. 2021, 12.09
Posodobljeno: 25. 9. 2021, 14.17
Deli članek:

Če ste religiozni, verjamete, da obstajata samo dva kraja, kamor odidete po svoji smrti: raj in pekel – odvisno od tega, ali ste bili dobri ali slabi.

Pixabay
obsmrtna

A naša duša ne potuje ne v pekel ne v raj …
Dr. Michael Newton je psiholog, ki se je specializiral za hipnoterapijo. Med svojim delom je hitro odkril, da se ljudje lahko vrnejo tako daleč v preteklost, da se spomnijo stvari, ki se niso zgodile samo v tem življenju, temveč tudi med življenji.
Svoje primere je opisal v mnogih knjigah, v katerih je presenetljivo predvsem to, da so vsi, ki jih je dr. Newton popeljal v daljno preteklost, povedali iste stvari.
Poleg tega, da nima smisla razmišljati samo o dveh možnostih, se lahko opremo tudi na številne znanstvene raziskave o tem, kaj se dogaja, ko ljudje zapustijo svoja telesa in se vrnejo v svet duš. Na tisoče izkušenj bližnje smrti so izoblikovale informacije, ki so potrebne za pridobivanje natančnejše slike o tem, kaj nas čaka na drugi strani.
Predstavljamo vam torej, kaj nas čaka tik po smrti po vrstnem redu dogajanja.

OGLED FILMA
Pri umirajočih ljudeh se pogosto pojavi fenomen, da vidijo, kako se jim celotno življenje odvije pred očmi. Možgani pospešeno prelistavajo vse spomine, preden se duša loči od telesa.

VIDENJE SEBE
Številni ljudje vidijo svoje fizično telo v trenutku, ko se zavest ločuje od fizičnega. Tega se ni treba ustrašiti, saj je to povsem naravna zadeva.

VIDENJE SVETLOBE
Ljudje vedno navajajo, da vidijo svetlobo, ko umirajo. Svetloba se pojavlja v daljavi in jih kot magnet počasi priteguje k sebi. Svetloba s seboj vedno prinaša občutek ljubezni in miru. To je prehodna faza na poti k spiritualnemu svetu.

SPREJEM LJUBLJENIH
Čim vstopimo v duhovni svet skozi svetlobo, nas pozdravijo naši ljubljeni. To niso vedno samo sorodniki iz tega življenja, temveč tudi iz zgodnejših življenj.
Pomembno je vedeti, da so te duše videti enako, kot so bile v fizični obliki – zato da bi ustvarile občutek bližine. Duša je sicer brezoblična, vendar lahko prevzame različne oblike za različne namene.

SREČANJE Z ANGELI
Vsakdo ima dodeljenega angela varuha ali duhovnega vodnika – srečali se bomo z njimi v spiritualnem svetu in prav oni nam bodo omogočili, da se bomo počutili kot doma. Obenem je to trenutek, ko se zabava konča. Potem ko smo izkusili nebeške lepote, je čas, da opravimo svojo dolžnost. Vodnik je bil z nami vse življenje in želi, da to življenje pregledata skupaj.

PREGLED ŽIVLJENJA
S svojim vodnikom bomo podoživeli vse, kar se je zgodilo v našem življenju. Morda bomo videli nekatere stvari, ki se jih sramujemo, vendar ne bomo doživeli obsodbe. Ogled življenja je pomemben zato, da duša ugotovi, kaj mora storiti, da bi se izboljšala. Šele zatem, ko pregledamo celotno življenje, se lahko z vodniki dogovorimo, da se vrnemo na Zemljo in obdelamo določene stvari.

IZJEMEN PRIMER

Naprednih duš, ki so živele mnoga življenja, naj ne bi ob prihodu na drugi svet pričakal nihče, kar so že tolikokrat šle skozi to, da razumejo, kaj je to duhovni svet.

ZAUPANJE JE NUJNO

Ob trenutku smrti je pomembno, da veste, da bo vse v redu. Ni smrti, obstaja samo prehod. Združili se bomo s tistimi, ki jih imamo radi, in izkusili magične dimenzije. Čakajo nas mir, ljubezen in vedrina.