Astro

Andreja Novak: pohitite, da pred retrogradnim Merkurjem vse uredite!

Andreja Novak
23. 9. 2021, 22.00
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 24. do 30. septembra 2021.

dk
andreja novak

Vse dogajanje se bo upočasnjevalo, saj se v torek začne obdobje retrogradnega Merkurja v znamenju tehtnice, ki bo dal poudarek na odnose, na notranjo harmonijo in sproščeno sodelovanje predvsem s sabo, zato uredite še kakršnekoli odnose pred tem, saj bo prav to z retrogradnem Merkurju malo težavneje. Aktivirajte se na vseh področjih in zaključujte stvari, če pa je nujno, da karkoli začnete, začnite to čimprej, še pred ponedeljekom, da še ulovite dobro podporo zvezd.

Petek, 24.9.
Dinamičen petek se obeta, ko je dobro, da ste pripravljeni na spremembe v mislih, načrtih, pa tudi na preobrate usode. Z luno v biku bo vse sicer potekalo v smislu urejevanja dobrin življenja, dobre prehrane ter zadovoljnega druženja, a vseeno vam bodo lahko spremembe povzročile malo sivih las, če boste preveč po bikovsko – trmasto vztrajali na svojem. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, tehtnice, škorpijoni in vodnarji.

Sobota, 25.9.
Danes se posvetite bolj fizičnemu delu, saj boste v njem veliko bolj uspešni kot pri psihičnih naporih. Očiščenje ali prenova doma bo uspešno potekala, prav tako načrtovanje konkretnih aktivnosti. Manj uspešni pa boste v iskanju rešitev za čustvene zagate ali sistemske rešitve, zato se jih raje izogibajte. Če bi radi še karkoli začeli, je sedaj zadnji čas, saj se Merkur pripravlja na retrogradno fazo, ko ni dobro začenjati novih stvari, lahko pa jih aktivirate še prej. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, tehtnice, škoprijoni, kozorogi in ribe.

Nedelja, 26.9.
Že ponoči je Luna prestopila v znamenje dvojčkov, kar vas bo spodbudilo k pogovorom, sodelovanju in želji po druženju. Sprostite se in res odprite za sodelovanje z bližnjimi, odpravite se na izlet in sočasno boste skozi dobre energije prišli do dobrih idej in navdiha, ki vas bo odprl za odlično razmišljanje in optimizem za nadaljnje korake v življenju. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, levi, deivce in kozorogi.

Ponedeljek, 27.9.
Merkur se bo jutri obrnil v retrogradno smer, kar pomeni, da danes vse poteka počasneje. Komunikacija, promet, način razmišljanja. Zato se ne obremenjujte, če ne boste uspeli vsega zaključiti, saj vse stvari, ki ste jih začeli pred retrogradnim Merkurjem, lahko še vedno zelo uspešno zaključujete tudi v tem času. Ne začenjajte pa novih stvari in ne sklepajte novih odnosov ali pogodb. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device, škorpijoni in ribe.

Torek, 28.9.
Retrogradni Merkur v znamenju tehtnice nas od danes, pa skorajda mesed dni vabi v globlji razmislek o svoji odnosih, o romantičnih nagibih ter odnosu do sebe, lepote, hobijev in vrednosti umetnosti v vašem življenju. Precej dobrih stvari vam bo prišlo v ospredje, zato se ne branite razmišljati o vsem tem, saj se boste potem lažje odmaknili od ciničnih pripomb ali ogovarjanja okolice. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device in tehtnice.

Sreda, 29.9.
Zadnji krajec vas vabi k zaključevanju vsega, kar ovira vaše romantične odnose ter vam zmanjšuje kvaliteten prosti čas zase. Če lahko, se danes izognite sestankom z nadrejenimi ali srečanjim z ljudmi, ki v vas zbujajo strah in avtoriteto. Sprosite se in sproti sodelujte z dogajanjem ter se veselite sprememb, ki vam bodo pokazale nov način življenja, sodelovanja z usodo. Nenadne rešitve in preobrati vas bodo namreč aktivirali v čisto drugo smer, kot ste pričakovali. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, tehtnice, kozorogi in ribe.

Četrtek, 30.9.
Ne glede na vso dogajanje okoli vas, na čustvene zadrege, spremembe ali nelagodnosti, boste ohranili mirno kri in dober fokus na načrte, ki jih morate ali želite izpeljati. Odličen dan je za pregled situacije doma in v službi ter za globlji razmislek o vsem, kar bi radi spremenili. Pišite si ideje ali opombe na vse, saj boste iz tega kmalu lahko naredili uspešnico svojega življenja. Najmočnejši vpliv boste čutili levi, tehtnice, kozorogi in vodnarji.