Oven
Če imate možnost, si doma uredite svoje zatočišče, kjer se boste počutili varno in sproščeno. Ne lotevajte pa se organizacije ali česa tehničnega, raje počivajte.

Bik
Venera vas podpira v harmoniji predvsem v javnosti in v prijateljsklih odnosih.
Lahko, da boste zato čustveno preveč dostopni za prijatelje in naključne znance.

Dvojčka
Ljubezensko si trenutno ne obetajte veliko, saj ste preveč nemirni in nestrpni, da bi opazili nežnost v okolici, ki pa potrpežljivo čaka. Ne pretiravajte s kritiko in zapleti.

Rak
Optimistični boste za prihodnost in se veselili krajših izletov in pogovorov z ljubeznijo. Načrtovali boste dogodivščine, a se zavedali, da se vse ne bo realiziralo.

Lev
Veliko stvari se vam bo začelo jasniti in zato boste lažje potrepežljivi. V partnerstvu vam je jasno, kaj želite, a se ne boste o tem pogovarjali, temveč taktično vodili stvari.

Devica
Čas je za novosti in tokrat se boste lotili bolj resno. Partner vas bo opazoval in se trudil, da vas ne bo vzemiril. Samski v tem času ne boste iskali ljubezenske potrditve.

Tehtnica
Lahko, da boste nekaterim delovali malo odsotno, a v resnici boste pustili vsakomur, da svoje stvari rešuje po svoje, saj se boste zavedali, da vi ne morete nič spremeniti.

Škorpijon
Doma se ne boste počutili dobro, saj se počutite neizkoriščene, postavljene na stranski tir. Želeli boste to popraviti, a se vam ne bo dalo početi veliko stvari.

Strelec
Samski boste zadovoljni z dogajanjem, čeprav pa se vam ne bo mudilo v vezo, raje se boste še malo igrali in flirtali naokoli. Tudi vezani se boste počutili preveč svobodno.

Kozorog
Želeli boste opustiti nekatere stare navade oz. razvade in se tega lotili sistematično. A pri tem bodo skrita čustva vse bolj prihajala na plano in ustvarjala reakcije v okolici.

Vodnar
Želeli boste vzpostaviti nov red okoli sebe in pri tem boste sicer občutljivi na mnenja drugih, a upoštevali jih ne boste. Zdelo se vam bo, da morate vse narediti po svoje.

Ribi
Sreča vas bo spremljala in rade volje jo boste delili med druge in si ustvarili čisto novo status v družbi. Povsod boste zaželeni in pridobili si boste nove prijatelje.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja