Oven

Skrivali boste nekatere svoje namene, saj ne boste želeli, da se kdo vtika v vas. Strast vas bo vodila dlje, kot ste načrtovali, zato pazite, da se sami ne zagovorite o vsem.

Bik

V nestrpnem pogovoru vam bodo na hitro ušle nekatere stvari, ki jih boste takoj obžalovali, saj bodo zrušile ključno zaupanje, lahko, da v službi, pa tudi v okolici.

Dvojčka

Samo z iskrenim pristopom si boste lahko zagotovili dobro realizacijo v projektih, ki so vam pomembni. Zato samo iskreno v pogovore, ki bodo zajemali vse vidike.

Rak

Potrebovali boste čas za razmislek in ureditev nekaterih stvari iz preteklosti. Sicer lahko, da boste zapadli v čustva preteklosti, kjer ste se slabo odrezali in vam bo žal.

Lev

Samski boste lahko zamudili lepo priložnost za odlično vezo, če se ne boste odzvali na iskrice strasti. Vezani dovolite, da vam ljubezen samodejno vse sestavi v dobro.

Devica

Ne boste mogli pobegniti od sebe, zato se ne skrivajte. Nihali boste v različnih vizijah doma in lahko, da se prav v tem obdobju morate odločiti, kako oz. kje bi radi živeli.

Tehtnica

Podporo boste imeli v vseh ljudeh v okolju, zato boste izjemno dobre volje in lažje vam bo šlo kot sicer. Počasi se boste začeli prebujati na polno v svoji kreativnosti.

Škorpijon

Ne boste želeli z nikomer preveč razporavljati, a vseeno vam bo pomembno, da se domači strinjajo z vami. Razmislite o svojih iskrenih namigih in takoj vam bo boljše.

Strelec

Izbirati boste morali med novostmi in srečo, na bolj naiven način, ali pa zagrenjenost na star in preverjen način. Zdelo se vam bo, da ne morete zgrešiti, a ne bo lahko.

Kozorog

Pomembno bo, da sami veste, kaj si res želite in odgovornosti za srečne odnose ne prelagate na druge. Odkrijte si svoje skrivne načrte in srčne želje. Zanimivo bo.

Vodnar

Optimistično boste spodbujali vsakega, a glede lastnega doma in financ boste precej nemirni in nestrpni tudi do vseh, ki bodo želeli to komentirati ali vam dati nasvet.

Ribi

Vedeli boste, da še ni pravi čas, a da se je potrebno na vse dobro pripraviti, da se bodo lahko načrti tako na polno izpeljali, kot si želite. Izrazite pa svoje želje pravi čas.

andreja novak
oa
Andreja Novak