Astro

Andreja Novak: Prav na vseh področjih bodo močna nihanja v čustvih

Andreja Novak
1. 7. 2021, 22.44
Posodobljeno: 1. 7. 2021, 22.45
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 2. do 8. julija 2021.

Osebni arhiv
andreja novak

Dnevi pred nami, še posebej vikend, ne bodo prav idealni za nikogar, saj boste ves čas nihali med nestrpnostjo, občutljivostjo ter nelagodjem neodločnosti. Skušajte vsaj ohranjati svoj notranji mir, saj so lepši časi že na obzorju.

Petek, 2. 7.
Dopoldne boste občutljivi na besede in poglede. Zdelo se vam bo, da vas vsi nekaj opazujejo, sodijo in da potiho nekaj načrtujejo proti vam. Te fobije in notranje strahove opustite z gibanjem v naravi ali intenzivno telovadbo. Popoldne se boste malo sprostili, a še vedno ne zaupajte svojim instinktom, ter se ne odločajte o ničemer. Počakajte, da boste bolj notranje stabilni in tako zunanje močni.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, tehtnice in ribe.

Sobota, 3. 7.
Eksplozivni in ljubosumni boste na vse, ki bodo kakorkoli ovirali vašo ljubezen ali sodili vas oz. vašega partnerja ali oba skupaj. Ne reagirajte nenadno, če lahko, preusmerite svojo pozornost na dobre stvari, saj se lahko zgodi, da se hitro zapletete v prepire, ki lahko čisto prehitro zaključijo nekaj, kar vam je dragoceno. Ne bodite preponosni in ne izhajajte iz občutljivega ega, preverite vse preko srca, saj ne boste realno videli situacije in si lahko krepko zakomplicirate življenje. Po 12 uri Luna prestopi v znamenje bika, zato se raje posvetite užitku ob dobri hrani, pijači in negujte čas in dobro družbo.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, kozorogi in vodnarji .

Nedelja, 4. 7.
Ne najbolj jasen ali produktiven dan bo. Samozavest vam bo zamegljena, zato se ne silite v ospredje, če ni potrebno. Tudi ne trdite nečesa, za kar nimate dokazov, saj se hitro lahko zgodi, da boste zamajali svoj status in vam ne bodo več verjeli na besedo. Sprostite se in dovolite, da se stvari danes odvijejo brez, da bi vi posegali v njih. Tako boste najboljše prešli skozi zanke, ki vam jih zvezde včasih nastavijo. Še posebej po četrti uri popoldne ne nasedajte na provokacije in ne reagirajte na svojo notranjo nestrpnost. Danes tudi ne razčiščujte nobenih stvari, jih boste naslednji teden.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek, 5. 7.
Malo težavno dopoldne, saj vas bo Luna v znamenju bika spodbujala k praktičnim stvarem, a sočasno se ne bo nič prav izvršilo. Popoldne boste bolj sodelujoči, pa tudi reaktivni na pripombe in vse, kar bo neizrečeno, a usmerjeno proti vam. Dovolite se sprostitve, regeneracije in ne porabite vse energije za obremenjevanje s tem, kako vas vidijo drugi. Povezava Sonca in Urana vam bo odpirala nenavadne in hitre rešitve, lahko dobre, če si boste drznili sodelovati brez pravih zagotovil. Lahko, da boste naredili nov, boljši vtis na ljudi, ki bodo imeli še velik vpliv na vašo prihodnost.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, škorpijoni in vodnarji.

Torek, 6. 7.
Ponoči vstopi Luna v znamenje komunikativnih dvojčkov, kar bo okrepilo potovanja, veselje ob druženju, pa tudi nemir in razdvojenost. Zaradi ne najboljših povezav Merkurja in Neptuna, dan ne bo najboljši za razčiščevanja, pazite se laži in prevelikih pričakovanj do drugih, da ne boste razočarani. Dan preživite čimbolj sproščeno, dopustniško in poskrbite za lastno dobro počutje.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device, strelci in ribe.

Sreda, 7. 7.
Čustva bodo v zraku in ne razmišljajte preveč o svojih odnosih, saj vas bodo današnji vplivi naredili ljubosumne, sumničave in le s težavo boste videli pozitivne stvari drug v drugem. Zato se danes ne spuščajte v debate o smislu vaših prijateljskih ali partnerskih odnosov. Posvetite se sebi in dan preživite čimbolj sproščeno v naravi ali ob dobri knjigi.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Četrtek, 8. 7.
Dinamično dopoldne vas bo spodbudilo k pogovorom, pisanju in drugim kreativnim veščinam. Imeli boste priložnost se o vsem pogovoriti ter narediti načrte tudi za naprej, za skupna druženja. Popoldne namreč pride Luna v znamenje raka, kar bo sprostilo domače vzdušje in vas povezalo v skrbi drug za drugega. Imeli boste tudi priložnost za lep večer v dvoje. Če pa se vaši odnosi že krhajo, pa se lahko zgodijo nenadne spremembe v tej smeri.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, levi, tehtnice in vodnarji.