Astro

6 jasnih pravil za ustvarjanje denarja

Alja Špiljak
1. 7. 2021, 11.11
Posodobljeno: 1. 7. 2021, 12.01
Deli članek:

Raje kakor služenje pravim delanje, ustvarjanje denarja, ker mi pomeni glagolnik služenje nekaj drugega.

dreamstime
denar

Ustvarjanje denarja:
smiselno je pogledati, kako sistem ali bolje veščina ustvarjanja denarja funkcionira, čisto tehnično. In osvojiti to veščino, čisto tehnično, tako kot osvojimo katero koli drugo veščino. Kot veščina ima torej svoje zakonitosti, svoje mehanizme.

ČUSTVENA DRAMA

Kar mi (večina ljudi) delamo v zvezi z denarjem, je, da opazimo gnilo obrobje, vse karme in vzorce, vsiljene od sistemov, da opazimo in vidimo zgodbe, povezane z denarjem, in jim dodamo čustveno dramo, čustveni bulšit. S tem se v resnici ukvarjamo – in to je tudi delo sistemov, to, da vidimo obrobje, drame, zgodbe, povezane z denarjem, in potem dobimo negativen odnos do denarja, ne vidimo pa same veščine delanja denarja, ali bolje, spregledamo bistvo. In bistvo je tudi, da je denar nagrada za naše delo, za našo ustvarjalnost. Tako kot dobre ocene v šoli.
Peščica pametnih si raje ogleda, kako funkcionira sistem ustvarjanja denarja, in se s tem ukvarja.
Večina nas pa vidi samo obrobje, torej vse drugo, kar je povezano z denarjem in že davno zlorabljeno in zlorabljano, zato so zraven osebne drame.


ODREKANJE NAGRADI
In je vse skupaj tako sprevrženo, da se odrekamo lastni nagradi, ker imamo v sebi prepričanja, da je denar nekaj slabega, da kvari ljudi. Lahko se seveda tudi to zgodi, da nas zgrabi pohlep po še več in pozabimo na druge vrednote, a to je že druga zgodba, o kateri danes ne bomo; govorim o tem, kako zaradi negativnih prepričanj spregledamo bistvo in ostajamo na minimumu, kar zadeva preživetje, in kako se odrekamo nagradi za svoje delo, ustvarjalnost.

Dreamstime
DENAR

SIGNALI ENERGIJAM
V energijah je vse zelo tehnično. Tudi ko govorimo o energijah podpore, je tako: podprejo tisto, kar mi v nekem trenutku izpostavimo, ker tisto 'utripa', je živo, ker tisto takrat JE, tisto je tisti hip vidno in daje signal energijam. Če smo mi fokusirani na ljubezen, dajemo – govorim res čisto tehnično – na ven signal 'LJUBEZEN' (ali pa temu rečemo vibracija, kakor koli ...). In energije zaznajo ta signal in se odzovejo, ga podprejo.
Če mi razmišljamo o pomanjkanju, in naše misli so živa vibracija (celo z močjo atomske energije), je to tista živa vibracija, ki jo pošiljamo na ven, v vesolje. In vesolje se odzove na to. Zelo smiselno bi se bilo zavedati vsake svoje misli, ker je vsaka misel resnično energijski, torej živ signal. Če bi se videli od zunaj, če bi videli svoje misli kot signale, bi dojeli, kako živo ves čas komuniciramo z vesoljem, kako zelo žive signale ves čas oddajamo energijam, vesolju. In kako se vse to okoli nas odziva na te signale. Ker vesolje, univerzum, bivanje, kakor koli temu rečemo, je v bistvu nenehna neskončna množica relacij med signali, vibracijami, vse se dogaja v tej dialektiki in interakciji med sproženim signalom in sprejemnikom signala in odzivanjem na signal in tako naprej. Pa saj ne govorim nič novega, govorim zelo popreprosteno, a o tem razlagajo fizika, matematika, kemija, biologija, jeziki, še posebno ravnina jezika, ki se mu reče sporočanje – o teh interakcijah.
Če bi to imeli animirano, narisano ali celo predstavljeno v 3D tehniki, bi si še laže predstavljali. Ne glede na moje okorno razlaganje je verjetno jasno, o čem govorim.
Raje pošiljajmo druge signale: 'DENAR', 'OBILJE', 'VESELJE', 'SEKS', 'MAGNET ZA DENAR' ... In vesolje, energije, vibracije okoli nas se bodo odzvale na te signale ... in podprle pač to.
In seveda, oglejmo si sistem delanja, ustvarjanja denarja, dojemimo to veščino in začnimo ustvarjati denar ...
Spodaj so našteta pravila, ki nam lahko olajšajo graditi pot do uspeha.

Dreamstime
DENAR

ŠEST (PREPROSTIH) PRAVIL ZA DOSEGO USPEHA IN BLAGINJE ...
Če upoštevamo ta pravila, vsa od njih, se v nas zgradi trdna struktura, ki nam omogoča, da ostajamo v svojih energijah in se izražamo avtentično, iskreno. Tako sodelujemo z energijami svetlobe našega izvora, naše duše in drugimi svetlobnimi bitji, ki nam pomagajo pri ustvarjanju blaginje v svojem življenju.
Zamislimo si, da je to naša zgodba o uspehu, da mi igramo glavno vlogo v tej zgodbi, napišimo scenarij svoje zgodbe o uspehu in upoštevajmo pri tem šest pravil:
1. PRAVILO

Uspeh dosežemo z disciplino, organiziranostjo in tako, da se stvari lotevamo po korakih – počasi gradimo svojo zgodbo o uspehu, kakor bi sestavljali mozaik.
2. PRAVILO

Bodimo odprti za nove priložnosti, ki in ko se pojavljajo v našem življenju, in bodimo prožni pri tem, da pretehtamo vse naše možnosti – bodimo ustvarjalni pri tem, kot bi igrali šah in upoštevali vse kombinacije.
3. PRAVILO

Sledimo svojemu srcu, lotevajmo se stvari, ki imajo za naš razum in naše srce res smisel, ki podpirajo naše srčne želje. Sledimo svojemu navdihu in ga začnimo dejavno in ustvarjalno uresničevati takrat, ko ga začutimo – točka moči je v tem trenutku –, energije nas takrat podpirajo. Ko dobimo navdih, nas to navda z veseljem (spomnimo se na otroke, kako so ustvarjalni, kako se dejavno in spontano izražajo, kako ne čakajo, ko dobijo kakšno zamisel za igro, ampak se takoj začnejo igrati), polni smo energije, čas je za akcijo! Bodimo radovedni in pustolovski.
4. PRAVILO

Za uspeh je pomembno dobro in pravočasno sporazumevanje. Iskreno se sporočajmo, naučimo se reči tudi ne, če je to potrebno – v svoji zgodbi o uspehu smo mi glavna oseba, zapomnimo si to! – komunicirajmo pravočasno, kar pomeni, da se odzovimo na nekaj takrat, ko se pojavi, kar ne pomeni impulzivnosti, ampak spontano, iskreno odzivanje. Seveda bodimo modri: če potrebujemo čas za premislek, to iskreno povejmo – tudi to je pravočasno sporazumevanje.

5. PRAVILO
Bodimo vztrajni, ne skačimo iz ene situacije v drugo, ampak izberimo optimalno rešitev zase – tako da se notranje umirimo in prisluhnemo svojemu srcu in notranji motivaciji, kar pomeni tudi, da modro združujemo svoje izkušnje in znanja –, bodimo aktivni, vitalni in razmišljajmo pozitivno.

6. PRAVILO
Negujmo svoja telo in duha. Prisluhnimo svojemu telesu in svojim občutkom, negujmo se, poskrbimo za dobro prehrano, počitek, razgibavanje, skratka, za vse, da bomo zdravi, da bomo tudi s telesom in dobrim počutjem podprli svojo zgodbo o uspehu. Ni smiselno, da na polovici poti do uspeha in obilja pregorimo in zaradi tega opustimo drugače odličen načrt.
Srečno!