Oven
Naj vam ne bo žal truda za stvari in ljudi, ki so vam pomembni. Samski boste lahko našli simpatijo pri skupnem prostovoljnem delu, zato se odzovite na vsa povabila.

Bik
Zaradi pretiranega dela lahko, da vas zagrabijo bolečine v hrbtenici ali krči v mečah. Čimprej poskrbite za globoko sproščenost, odlično vam bodo pomagale tudi masaže.

Dvojčka
Karierne spremembe se obetajo, zato sodelujte v vseh pogovorih, saj boste povsod naleteli na dober odziv. Pazljivi pa boste v ljubezni, saj se zavedate, da ste občutljivi.

Rak
Samski boste zadovoljni, saj se bodo začeli premiki v ljubezni. Vsi pa v vsem preverite najprej situacijo preden kakorkoli reagirate, da si ne ustvarite težav čisto v prazno.

Lev
Iskali boste pot, da realizirate svoje cilje, tako osebne kot poslovne in ne boste odnehali, dokler ne boste imeli dobrega občutka in zagotovila, da gre v pravo smer.

Devica
Za vse, kar želite aktivirati v začetku poletja, začnite že sedaj z dogovori. Vaš vladar Merkur s koncem maja postal retrograden, kar bo vplivalo na dogajanje navzven.

Tehtnica
Pri delu boste uspešni in zelo konkretni. Lažje boste razmišljali o vsem, kar se vam dogaja in sprejeli boste nekatere odločitve, ki bodo pozitivno vplivale na vse v okolici.

Škorpijon
Če boste potrpežljivo usmerjali želje in korake, boste dosegli velike uspehe. Ne odreagirajte na provokacije, delujte iz notranjega miru, pa se vse dobro spelje.

Strelec
Izogibali se boste odgovornosti, za katero boste slutili, da bi vam odvzela možnost gibanja po vaših željah. Razmišljate pa o popolni reorganizaciji, da bi lahko zadihali.

Kozorog
Skozi kreativno sodelovanje boste v poslu pokazali velik interes za napredovanje, vendar lahko, da boste potem z reakcijami ustvarili stres in čudno komunikacijo.

Vodnar
Delovna kreativnost bo dobila na teži. Zadovoljni boste in izkoristili priložnosti za napredovanje in vzpostavitev novih poslovnih odnosov, ki bodo podprli vaš posel.

Ribi
Sreča vam bo sledila in še preden se boste zavedli, se boste ponovno zaljubili. Samski boste srečni, vezani pa ne boste točno vedeli, kaj narediti, zato boste samo sledili.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja