Astro

Velja prav za vse: pozorni bodite na tisto, kar si v resnici želite

Andreja Novak
14. 5. 2021, 07.07
Posodobljeno: 14. 5. 2021, 11.33
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 14. do 20. maja 2021.

Osebni arhiv
andreja novak

Velike spremembe se začnejo dogajati že s petkom, saj Jupitrov prehod v znamenje rib začne sproščati čustveno napetost in voditi ljudi k povezovanju in sodelovanju. Vsa vodna znamenja, še posebej ribe boste bolj optimistični in kar naenkrat se vam bo začelo veliko več dogajati v življenju. Za vse pa velja, da je dobro biti pozoren na optimistične stvari in spremembe, ki si jih želite, saj je možnost, da se bodo tudi stara in nepredelana čustva nakopičila in vas obremenjevala v sedanjosti.

Petek, 14. 5.
Ponoči Jupiter vstopi v znamenje rib, kar bo sprožilo močnejše sanje, osvobajanje kolektivne čustvene zavesti človeštva in na dolgi rok prineslo optimistična gibanja za skupno dobro. A prvi dan lahko, da bodo energije težje in vas potisnile v lenobno vzdušje in občutek melanholije. Dan bo tako malo meglen, čustven in brez prave moči za konkretno akcijo.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, škorpijoni, strelci, vodnarji in ribe.

Sobota, 15. 5.
Še ponoči vstopi Luna v znamenje raka, kar bo okrepilo skrb za dom, čustveno harmonijo med družinskimi člani in sprostilo preteklo napetost. Dan posvetite bližnjim ali sebi, saj se boste tako lahko regenerirali in čustveno sprostili ter pripravili na dobre podvige, ki jih zvezde pripravljajo. Dobro se spogledujeta Sonce in Jupiter, kar bo okrepilo vašo osebnost in pokazalo na tiste točke, kjer ste najmočnejši v dobro.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, škorpijoni, strelci in ribe.

Nedelja, 16. 5.
Lahko, da se ne boste zbudili v najboljši koži in boste čutili nemir. Jezljivi boste in je smiselno, da tega ne prelagate na bližnje, saj je škoda dneva za nesmisle. Poskrbite raje za telovadbo ali pojdite na sprehod v naravo, da se razkadijo slabi vplivi ter se bolj konstruktivno lotite današnjega dne. Imeli boste dovolj moči za nekatere naloge, ki ste si jih zadali ter se potem v miru sprostili z bližnjimi.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek, 17. 5.
Odličen dan za dobro sodelovanje, konstruktivne pogovore in še posebej veliko lahko naredite za domače ter za skupne načrte v okviru družine. Sproščeno se boste lahko pogovarjali o vsem in nič vam ne bo težko. Dan je namenjen opustitvi precejšnjih starih navad ali razvad, strahov in bremen. Podpora je za globljo regeneracijo in dober počitek. Popoldne po 14:30 uri lahko že obiščete frizerja, saj se Luna prestavi v znamenje Leva in vse, kar boste v tem času delali na svojem fizičnem izgledu, bo imelo večji in daljši učinek.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, device, škorpijoni in kozorogi.

Torek, 18. 5.
Čustveno precej dinamičen dan, ko se bodo čustva razgrinjala kot mavrica. Dopoldne bo še precej harmonično in usmerjeno v dobro sodelovanje, zato izkoristite dobre vplive za pogovore in sodelovanja, ki bodo utrdila vaše odnose. Popoldne namreč lahko pride do nenadnih neprijetnih presenečenj, ki vas bodo čustveno vznemirili, zato se ne podajajte v kakšne večje podvige in bodite v avtu in v javnosti čimbolj zbrani. Pozno popoldne pa poskrbite za sprostitev, za stike s starejšimi in dajte podporo tistim, ki vam veliko pomenijo.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, levi, tehtnice, strelci, kozorogi in vodnarji.

Sreda, 19. 5.
Nemirne misli ali bolj divje sanje vas bodo prebudile in zdelo se vam bo, da ste celo noč nekaj delati. Aktivirajte se čimprej, da se rešite te zaspane energije in da se pripravite na nadaljevalne korake uresničevanja načrta, ki ste ga teden dni nazaj ob mlaju začeli. Prvi krajec je namreč, ko je potrebno preveriti, kaj je narejeno in kaj želite bolj strastno nadaljevati in kam boste usmerili več energije. Pozno zvečer vstopi Luna v znamenje device in napoveduje delovne naslednje dni.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, tehtnice in strelci.

Četrtek, 20. 5.
Odlična noč in možnosti so bile jasnovidnih sanj, da ste sanjali nekaj, kar se vam bo v prihodnosti uresničilo. Dober dan je za sprostitev ljubezni in za konstruktivne pogovore s simpatijo, partnerjem in načrtovanjem prihodnjih korakov ali samo dobro druženje. Zvečer boste sproščeni in zadovoljni, s številnimi dobrimi idejam in lahko, da boste deležni pozitivnih informacij ali ljubečih srečanj.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, levi, tehtnice, kozorogi in vodnarji.