Abdreja Novak
Tibor Golob
Andreja Novak

Oven
Uspelo vam bo uresničiti nekatere že stare želje in to na način, da nihče ne bo niti posumil, da se je ves čas šlo zares samo za to. Ponosni in zadovoljni boste nase.

Bik
Pokličite izvajalce in organizirajte dela, ki jih želite začeti ali dokončati. Vse bo teklo kot po maslu, če boste le pravočasno komunicirali z jasnostjo in korektnostjo.

Dvojčka
Sedaj je dober čas, da realizirate stvari, ki vam bodo prinesle takojšnje rezultate ter okrepile vaše finančno stanje in ugled. Oboje se vam bo namreč kmalu izboljšalo.

Rak
Poglejte na svoje delo in materialne stvari realno, brez pričakovanj in čustev, saj boste samo tako lahko uvideli dobre ključe za prihodnost in šli v akcijo v pravo smer.

Lev
Mnogi prijatelji in znanci vas bodo konktaktirali in podporli v smeri, ki vam je najpomembnejša, zato ne skoparite z idejami in predlogi. Povejte jim svoje želje.

Devica
Doživeli boste moč in vpliv nekaterih ljudi, ki vam lahko spremenijo življenjsko pot. Ni nujno, da boste to izkoristili. Presenetilo vas bo dejstvo, kako lahko se vse spremeni.Tehtnica
Praktično razmislite o svojih željah po spremembah in prenehajte iskati boljši način so-delovanja. Sprejeli boste svojo pravo naravo, ki vas vodi v optimalno delovanje.

Škorpijon
Spremembe boste sprejeli in pri tem ne boste želeli nobenih komentarjev glede preteklosti. Nove temelje boste začeli postavljati na novih idejah in novih odnosih.

Strelec
Če boste predolgo čakali in se odločali zdaj eno, potem drugo, se lahko zgodi, da pristanete na istem, kot ste bili nekaj časa nazaj, samo še bolj utrujeni in brez vsega.

Kozorog
Sprejmite vsa svoja čustva, ne želite samo pozitivna negovati, ostalih pa se bojite in jih potlačite vase. Ko boste sprejeli vse, kar je v vas, se bodo zgodili dobri premiki.

Vodnar
Sledite raje tistim idejam, tisti odprti poti, pri kateri ne bo potrebno toliko truda. Zato se sprostite in dovolite še drugim, da naredijo sami tisto, kar je zares potrebno.

Ribi
Ne boste več želeli čakati na nove priložnosti. Uspelo vam bo obdržati optimizem in fokus na stvari, ki so vam pomembne in nadaljevati v začarano smer, kjer odlično gre.