Astro

Horoskop za četrtek, 25. marec

Andreja Novak / 090 77 85
25. 3. 2021, 06.33
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Magnetizem in strast vam bosta čisto prevzela. Nikakor se ne boste mogli zbrati, saj boste ves čas razmišljali o simpatiji in zdelo se vam bo, da nič drugega več ne obstaja.

Bik
Prepiri bodo precej dramatični, če se ne boste ustavili iin razmislili, kaj prazvaprav želite. Ne imejte vse za samoumevno, da se vam vse ne izmuzne in ne ostanete sami.

Dvojčka
Pretirano boste čustveni, kar bo presenetilo bližnje, saj niso bili navajeni tega pri vas. Nič ni narobe, če priznate svoja tudi bolj skrita čustva in se jih na ta način osvobodite.

Rak
Kalili vam bodo notranji mir in ne boste razumeli, kaj zares želijo. Njihove pripombe ali povabila vas bodo obremenjevala, zato se boste raje odmaknili in se posvetili sebi.

Lev
Aktivni boste in valiko naredili vnaprej. Odločno boste sledili predvsem svoji poslovni poti, a lahko, da vas bo ljubezen zmedla, saj boste morali izbirati, da ne pobegne.

Devica
Zapletli se boste v čustva bolj kot si želite. Čutili boste močno povezanost, ki vam ne bo dala spati. Potrebno bo razmisliti o svojih načrtih in načinu življenja, ki ga želite.

Tehtnica
Vročeglavi boste, popazite pa na visok pritisk, ki vam ga bodo povzročale nekatere osebe in okoliščine, v katere ste se zapletli. Samo iskreno se izrazite, pokažite čustva.

Škorpijon
Imeli boste veliko besed, a dejanj bo bolj malo. Želeli boste strastno pokazati svoje stališče do življenja, a vas bo ljubezen prehitro zmedla, da boste pozabili na vse.

Strelec
Precejšnje dvome boste imeli o vsem, zato se boste ustavili in počakali na dogajanje. Ne boste več vedeli, komu zaupati in kam se usmeriti. Jasno pa bo, da nekaj ni dobro.

Kozorog
Odmaknite se od nadutosti in drugih oblik pretirane samozavesti, ki zares kažejo vašo obrambno držo, ki je očitna. Ne izmikajte se pogledom in iskrenim pogovorom.

Vodnar
Spremembe na daljši rok bodo rešitev, saj ne vidite več smisla v tem, kar se sedaj dogaja. Iskali boste pomoč med bližnjimi, a boste morali na koncu narediti vse sami.

Ribi
Osvoboditev v besedah vam bo veliko pomenila in končno se boste lahko začeli iskreno pogovovarjati o vsem, kar vas veseli. Priložnosti sproti realizirajte, ne čakajte.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja