Astro

Horoskop za nedeljo, 7. marca

Andreja Novak / 090 77 85
7. 3. 2021, 06.51
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Jeza in strast se bosta prepletala v vas. Ne trošite energije na jezi, temveč jo uporabite za moč v delovanju. Čas je, da se osvobodite vseh zamer iz preteklosti.

Bik  
Nekatere ideje vam bodo lahko spremenile življenje. Lahko se zgodijo tudi nenadne spremembe, ki vam ne bodo takoj po volji, a boste na koncu zadovoljni z rezultatom.

Dvojčka  
Vaša notranja moč se bo okrepila, povečal se bo tudi nemir in ne boste se mogli več zadrževati. Usmerili se boste v reševanje situacij in še vam bo ostajala energija.

Rak  
Dinamični boste in se lotili čisto preveč stvari naenkrat. Imeli boste voljo, a vam bo čas pobegnil in na koncu boste klonili pred preveliko obveznostmi ter se umaknili.

Lev  
Dojeli boste, kje izgubljate čas in moč. Sprejeli boste nove odločitve za prihodnost in se načrtov lotili sami, na tiho, saj ne boste želeli drame domačih, niti njihove pomoči.

Devica   
Prisluhnite bližnjim in jim dovolite, da oni izpolnijo vse tisto, kar jih veseli. Priložnost boste imeli, da na novo začnete, zato boste malo občutljiv in previdni v komunikaciji.

Tehtnica  
Če ste vezani, bodite pozorni, da delujete iskreno in se ne prenaglite, čeprav bo težko, ker bo strast najmočnejša energija. Zaživite svoje najbolj nore želje srca.

Škorpijon  
Odlično druženje vas bo pomirilo in bolj spročeno boste začeli razmišljati o sebi. To vas bo motiviralo k uresničevanju želja po bližini, objemih in svojem domu.

Strelec    
Ne odmikajte se ponudbam ter se pogovorite o vsem, kar vam bo padlo na pamet. Tokrat boste imeli priložnost popraviti situacijo, zato si vzemite čas za razmislek.

Kozorog  
Korak za korakom se vam bo spreminjalo življenje, da sploh ne boste opazili. Samo opazili boste, kako je vse drugače in da ste vse bolj srečni. Danes je takšen dan.

Vodnar  
Preveč vsega boste imeli na skrbi, kar bo močno vplivalo na domače. A izbirali boste lahko samo med optimizmom ali nervozo, kjer boste nemogoči za vse domače.

Ribi  
Ugotovite, kaj vam je strast ali veselje, saj se bo tudi to lahko začelo uresničevati. Težko se boste namreč ubranili seksualni enegiji, zato jo usmerite v koristno smer.