Astro

Horoskop za sredo, 23. decembra

Andreja Novak / Dobra karma
23. 12. 2020, 06.33
Posodobljeno: 23. 12. 2020, 07.06
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven

Zvezde vas bodo krepko postavile pod test vzdržljivosti in zdelo se vam bo, da so se vsi spravili na vas. Srečali boste precej ljudi iz vaše preteklosti, kar vas bo presenetilo.

Bik

Nikomur ne boste zaupali in iskali boste vse mogoče bližnjice iz stiske, v katero ste se sami spravili s precej arogantnim obnašanjem. Spustite zamere in trezno razmislite.

Dvojčka

Ustrašili se boste svojih čustev, ki jih bo življenje izvabilo iz vas ter čisto zamrznili. Želeli boste počakati, da se okolica z vso prekipevajočo ljubeznijo malo ohladi.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Partner bo veliko zahteval od vas in rade volje mu boste ustregli. Če se boste preveč prilagajali drugim, boste zgubili notranjo moč in prazniki ne bodo najboljši za vas.

Lev 

Jasno vam bo, da ste malo predolgo “spali” in zanemarili prav sebe in da je sedaj čas, da se osredotočite na ureditev življenja v vseh pogledih. Tokrat boste res vztrajni.

Devica

Čisto preveč se boste obremenjevali, iskali rešitve za stvari, ki jih niti ne vidite jasno. Zato je smiselno, da se poskušate umiriti in ne reagirate takrat, ko ste vznemirjeni.

Tehtnica

Optimistični boste v odnosih, čeprav se ne boste želeli preveč družiti. Odnosi vam ne bodo delali težav, saj se ne boste zapletali tam, kjer ne morete zares pomagati.

Škorpijon

Bremenili vas bodo nekateri odnosi in nekatere še nerazrešene stare stvari, ki bi jih najraje pozabili. A potrebno se jih bo lotiti in jih resnično razrešiti enkrat za vselej.

Strelec

Zajeli vas bodo stari spomini, hrepenenja in želje, ki ste jih imeli v davni preteklosti. Lahko, da boste padli v občutke krivde, žalost in se čisto predolgo smilili sami sebi.

Kozorog

Pripravljeni boste na marsikaj, samo ne na razkritje določenih odnosov ali na srečanje z ljudmi iz preteklosti. Nekatera močna čustva vas bodo čisto pretresla.

Vodnar

Ne glede na to, da boste v družbi in obdani z vam naklonjenimi ljudmi, se vam bo zdelo, da ste sami. To vas bo spravilo v jezo in kljubovali boste vsem in vsakomur.

Ribi

Če se boste predali iskrenosti in jasnemu fokusu na življenje iz svojih vrednot življenja, se vam bo vse posrečilo. Velik uspeh boste čutili na vsakem koraku.