Astro

Horoskop za nedeljo, 15. novembra

Andreja Novak / Dobra karma
15. 11. 2020, 06.15
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven


Kreativnost vam bo pomagala, da boste lažje prešli določene težave, ki ste jih že dlje časa odlagali, ker niste vedeli, kaj narediti. Sedaj vam bo vse lažje in hitreje rešljivo.

Bik


Počutili se boste osamljene in izolirane od vsega. Stara čustva in globoka žalost bodo prišla na plano. Vzemite si čas zase in ne skrivajte več vsega v sebi, saj lahko zbolite.

Dvojčka


Regeneracija duha in telesa se vam bo začela dogajati spontano, zato se boste odločili še za globljo notranjo sprostitev in meditacijo. Spoznanja bodo prijetna.

Rak


Spremenili boste zunanji videz in postali zaradi tega bolj samozavestni ter zapeljivi. To bo partnerja spravilo ob živce, saj vam ne bo verjel, da ste to naredili slučajno.

Lev


Pripravljeni boste na vse in nič vam ne bo pretežko. Ljudje vam bodo sledili in radi upoštevali vaše nasvete, saj bo vaša pojava dajala veliko zaupanje in notranjo moč.

Devica


Razmislite dobro in takoj vam bo jasno, da je sedaj čas za hitro akcijo, da dobite rezultate, ki jih želite in potrebujete. Nikar se ne ukvarjajte z diplomatskimi dogovori.

Tehtnica


Veliko se vam bo dogajalo, a boste malo od tega pokazali navzven. Samo tisti, ki vas res dobro poznajo in jim je tudi mar za vas, bodo opazili, da postajate vse bolj srečni.

Škorpijon


Preverite svoje načrte in čas, ki ga potrebujete za vse. Odkrili boste, zakaj se nič prav ne izpelje. Preveč ste optimistični in vam potem zmanjka časa, da bi dobro dokončali.

Strelec


Ulovili se boste v lastne mreže s svojimi izjavami in obljubami, zato vas bo vse preganjalo tudi ponoči. Osvobodite se tako, da se opravičite in poveste resnico.

Kozorog


Tokrat vam optimizem ne bo pomagal, da bi rešili situacijo. Potrebne bodo odločitve, kdo vas najbolj bremeni in kaj si želite od življenja ter kakšne korake boste naredili.

Vodnar


Jasno boste zastavili svoje poslovne poti, od katerih ne boste odstopali, zato se vas bodo nekateri ustrašili, ker boste skozi jasno komuniciranje dajali zgolj navodila.

Ribi


Težko vam bo doma, ker vas bo vse, kar ste odlagali, počakalo. Nujno je, da se lotite reševanja po vrsti, sicer ne boste mogli narediti novih korakov v smer, ki si jo želite.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja