Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Razmislite o vsej problematiki vašega trenutnega stanja. Sedaj ni čas za odprte boje doma ali kjerkoli drugje, saj boste vi potegnili ta kratko, zato se ne šopirite preveč.

Bik  
Slabo boste spali, ker ste premlevali eno in isto, pri tem pa pozabili na vse dihalne vaje in obljube sebi, ki ste  si jih dali ravno v ta namen. Nujno si vzemite čas zase.

Dvojčka  
Dovolj je, da ste vi pomirjeni z domačimi in da razumete, da ima vsak svojo učno pot in življensko perspektivo, da pa je tudi vaša pravica in dolžnost, da poskrbite zase.

Rak  
Odlično počutje vas bo zazibalo v varno, a lažno vzdušje, da je vse v najlepšem redu in da vam sedaj ni nič več potrebno spremeniti ali narediti. Zaprli se boste vase.

Lev  
Hrepeneli boste po pravi družbi in se tolažili na morebitne nenadne spremembe. A razmislite, kaj morate sami narediti, da se lahko začne življenje odvijati v to smer.

Devica   
Popazite na besede, da ne boste zaradi prehitrih reakcij si pokvarili začeto harmonijo v odnosih. Domači si namreč želijo tudi sproščene komunikacije o nepomembnih stvareh.

Tehtnica  
Čaka vas manjša transformacija. Brez večjega pompa se bodo spremenila pravila igre in tokrat v vašo korist. Ohranjajte stik s sabo in samo iskreno reagirajte v vsaki stvari.

Škorpijon  
Domači vas bodo obremenjevali že s svojo prisotnostjo v prostoru, kar jim boste dali jasno vedeti. A na vas je, da naredite spremembe in se nehate obremenjevati s celim svetom.

Strelec    
Naredite si časovni in finančni načrt ter pa podiskutirajte s svojo družino. Ne bo imelo smisla, da se podajate v nekaj, od česar ne boste preživeli in še druge ogrozili.  

Kozorog  
Odnosi vam bodo najpomembnejši, a obnašali se boste, kot da vam ni mar za nikogar. Ta pristop se ne bo najbolje obnesel, saj so vaši bližnji že navajeni tega.

Vodnar  
Sarkazem vas bo veliko stal, saj boste težko dopovedali bližnjim, da so bile besede, samo šala. Postavite se na drugo stran, kako bi bilo, če bi vam oni rekli iste stvari?

Ribi  
Želeli si boste harmonijo doma, zato boste bolj strpni do bližnjih in do vsega, kar se bo dogajalo okoli vas. To vam bo dalo dober občutek, ki vam bo okrepil spanec.