Astro

Horoskop za sredo, 7. oktobra

Andreja Novak / Dobra karma
7. 10. 2020, 06.43
Posodobljeno: 7. 10. 2020, 07.20
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven
Obremenjevali se boste z ljudmi, s katerimi se občasno srečujete in pozabili na svoje bližnje. Odprite se raje za dobro odnose doma ali poklonite več časa svoji simpatiji.

Bik
Dobili boste veljavo, ki ste si jo želeli in lažje se boste odprli sodelovanju na novo. Izražajte se iz srca, ljubezni, pa boste vse presenetili in dobro izpeljali presenečenje.

Dvojčka
S prijatelji, znanci boste začeli sodelovati in precej energije boste vložili v skupne projekte, ki pa se ne bodo premaknili z mrtve točke. Redno komunicirajte, bo lažje.

Rak
Občutljivi boste na mnenja ljudi in prehitro se boste razburili, kar bo vplivalo tudi na vaš dom. Ne boste našli rešitve, dokler ne bo vse tako, kot boste želeli.

Lev
Pozorni boste na dogajanje doma in ne boste želeli, da obiski prinesejo slabo energijo, zato se jih boste izogibali. Partner bo to videl drugače in bo jezen na vas.

Devica
Pomembne ideje boste želeli dobro predstaviti javnosti, pri tem pa boste čisto preveč nestrpni do poslušalcev, tako da lahko, da boste s tem si naredili več škode.

Tehtnica
Jasno boste postavili svoj novi sistem v domu in pomembno vam bo, da je harmonija in lepote povsod. Ne boste sprejemali obiskov, saj bodo rušili vaš družinski mir.

Škorpijon
Imeli boste moč nad ljudmi, kar se boste dobro zavedali in tudi izkoriščali za svoje osebne načrte. Preveč idej imate, ki jih želite preko drugih realizirati, kar pa ne bo šlo.

Strelec
Težko se boste v različnih odnosih zedinili, kako bi šli naprej, zato je smiselno, da poveste samo tisto, kar si res želite, da ne boste ustvarjali še večjega kaosa in trenja.

Kozorog
Skozi vse odnose boste danes doživljali napade in negodovanja, a to, da se sami prav tako obnašate, ne boste opazili. Sprostite se v pogovorih in veliko lažje se boste izrazili.

Vodnar
Prijateljstvo vam bo veliko pomenilo, čeprav ne bo čisto tako videti, saj boste brez zadržkov izrazili vse, kar vam bo padlo na pamet. Bodite pozorni na njihove odzive.

Ribi
Na vas bo, da naredite korak naprej in ne glede na to, kaj se bo dogajalo, boste morali sprejeti odločitev za spremembe. Bolje je, da sami stopite, kot da vas življenje prisili.