Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Oven  
Pozorni bodite, da rešite tiste projekte, ki ste jih začeli na lastno iniciativo. Službeni temelji se vam lahko zaradi tega zamajejo, zato pazite, da se držite pooblastil in navodil.

Bik  
Družinski člani se vas bodo malo izogibali zaradi vaše nestrpnosti in pretiravanja z besedami. Več sreče boste imeli z zmenki in flirtanji, kjer boste zanimivo bolj tiho.  

Dvojčka  
Jesen boste preživeli v poslovnih uspehih. Veliko ljudi bo želelo z vami sodelovati in usoda vas bo na dober način podprla pri ustvarjanju  kreativnih ciljev za prihodnost.  

Rak   
Čustvene težave preteklosti vas bodo še mučile, saj ne boste mogli razrešiti vsega takoj. Hvaležni boste za tiste bližnje, ki bodo to razumeli in vam pomagali s papirji.  

Lev  
Vleklo vas bo v tujino, pa lahko, da boste morali še malo počakati. Vseeno pa lahko že sprejmete potrebne  odločitve. To bo razrešilo tudi nekatere bližnje odnose.

Devica  
Imeli boste možnost ureditve odnosov, zato pravočasno izrazite svoje želje in čustva. Uspešni boste pri obnovi doma ali poslovnih temeljev, če ne boste predolgo čakali.

Tehtnica  
Samski imate možnost najti ljubezen svojega življenja. Vezani boste pred večjo preizkušnjo, ali vam vaš odnos še daje dovolj ljubezni in če jo še sploh lahko vračate.

Škorpijon   
Postali bolj bolj strogi do sebe in do vseh, s katerimi sodelujete. Zahtevali boste red in sistematičnost v vseh stvareh okoli sebe. To bo presenetilo nekatere, da se bodo odmaknili.

Strelec   
Imeli boste velik vpliv na okolico, kar vam bo dajalo moč in pozitivno naravnavo v vsem, kar se bo dogajalo. Ne zanemarjajte  odnosov, ki so vam pomembni.  

Kozorog  
Za ureditev materialnih dobrin je nujno, da čimprej razmislite, koliko denarja in ostalega potrebujete in že imate ter kako ravnate z njimi. Kaj bi želeli v prihodnosti?  

Vodnar  
Odnosi vam bodo v večini odveč, razen z redkimi, ki so vam resnično blizu. Želeli boste drugačno življenje, a se ne znate dovolj sprostiti, da bi sprejeli spremembo.

Ribi  
Komunikacija ob pravem času vam bo vse bolj prinašala dobre rezultate in lahko, da se vam bo pokazala nova ljubezen življenja. Navdušeni boste predvsem nad sabo.