Astro

Najdena peresa niso iz angelskih kril, a imajo velik pomen

mb, sn
9. 9. 2020, 12.02
Posodobljeno: 9. 9. 2020, 12.08
Deli članek:

Popmen peres je od nekdaj povezan s svetlobo, nadzemskim, nebeškim, angeli in božanskim, kar dokazuje njihova obredna uporaba v različnih kulturah in tradicijah po vsem svetu.

Pixabay
angel

Ste tudi vi med tistimi, ki se sprašujete, kaj pomeni, da tolikokrat naletite na peresa? Ali ste celo med tistimi, ki peresa pred svojimi nogami namerno iščete …

Peresa že iz davnine veljajo za eno najpogostejših fizičnih znamenj, s katerimi angeli pritegnejo našo pozornost.

Kaj bi morali torej vedeti o pomenu peres, ko nam prekrižajo pot? Veliko bi bilo za povedati o tem, a oglejmo si tri najpomembnejša dejstva.

VIŠJE DIMENZIJE

Peresa so simbol sposobnosti letenja skozi višje dimenzije. In ko angeli postavijo peresa pred nas, je to jasen znak, da smo na poti v višave.

Vsem je seveda jasno, da peresa ne izvirajo iz angelskih kril. Gre za perje ptic, vendar so peresa pač angelski simbol že od nekdaj, saj imajo poseben pomen: angeli svojih kril ne uporabljajo za letenje, temveč za to, da z njimi objamejo človeka, ko mu je hudo.

Angeli so duhovna bitja svetlobe in ljubezni. Niso fizična bitja in v resnici nimajo ter niti ne potrebujejo kril za letenje. Toda angelčki s krili, ki so tako pogosto upodobljeni, so simbol njihove sposobnosti letenja. Krila simbolizirajo sposobnost angelov, da jasno prenašajo in dostavljajo sporočila božanskega, sporočila neskončnega, sporočila vira nam v fizičnem svetu.

Torej, če pomislite na pero, ki simbolizira en majhen del angelskega krila ... lahko prinese nekaj vpogleda v to, kaj iskanje perja pomeni za vas.

To je košček sestavljanke in majhen opomnik, da tudi vi lahko letite v višjih dimenzijah duha. Da, ste fizično bitje, ja, napeti ste in programirani, da ste osredotočeni v fizično resničnost, vendar se lahko odločite, da se boste naučili ponovno povezati z višjimi dimenzijami, da boste leteli, se dvigovali, širili in sprejemali ljubezen, lepoto, mir, modrost in svetlobo višjih duhovnih sfer.

Ko torej najdete pero, to ni samo znak, da so vaši angeli z vami, ampak je tudi poziv, da se prilagodite angelski energiji okoli sebe, da se uglasite z božanskim.

In zato, da se prilagodite prisotnosti angelov, umirite svoj um, zaustavite svoje misli in poiščite prostor med njimi ter se potopite navznoter, v zlato in belo svetlobo svojega uma ... Pustite, da se ta notranja svetloba razširi in vas osvetli.

Nato se prilagodite svetlobi v srčnem središču in pustite, da se širi okrog vas, zgoraj in spodaj ... Ko samo opazujete, ko ste dovzetni, ne da bi obsojali, kar se pojavi, vas lahko dvignejo globlje stopnje angelskega vodstva, ljubezni in zdravljenja.

Pixabay
Angeli nas vedno vodijo, vendar večina navodila spregleda - peresa pa pritegnejo pozornost.

ČUDEŽI

Druga stvar, ki jo morate vedeti ob tem, ko naletite na pero kot znamenje angelov, je, da je to opomnik, da so čudeži možni in se pravzaprav dogajajo ves čas.

Če resnično pomislite na to, čeprav je na svetu na tone ptic in na tone perja, ki še vedno lebdi v zraku ali leži po tleh, še vedno obstaja verjetnost, da se vam pero v tistem trenutku pojavi na poti, da vas opozori, kar sproži vaše zavedanje o angelih ... Zagotavlja vam, da ste v neposredni povezavi z angeli – in to je čudežno.

Angelsko pero je torej opomnik, da so čudeži resnični in da so še kako mogoči tudi v vašem življenju.

In tako kot angeli lahko položijo pero na vašo pot, vam lahko tudi (z vašim dovoljenjem, seveda) pripravijo veliko večje priložnosti, odpirajo vrata, usklajujejo naključna srečanja, prikličejo čudežne možnosti v vaše življenje.

A če vam angeli na pot položijo pero, to v resnici ne posega v vašo svobodno voljo. Sicer lahko angeli to storijo kadarkoli, toda uskladitev naključnega sestanka ali velike nove priložnosti, ki lahko spremeni vašo življenjsko pot, nikoli ne gre proti vaši svobodni volji.

Če pa želite v svojem življenju večjo angelsko intervencijo, prosite angele za pomoč, kajti to je tisto, kar potrebujejo, da posredujejo in vam resnično pomagajo na najvišjih ravneh, ki se ujemajo s čudeži v vašem življenju.

LAHKOTNOST

Tretja stvar, ki jo sporočajo najdena peresa, pa je ena njihovih ključnih lastnosti: lahkotnost. Če vržete pero v zrak, nežno plapola navzdol in ta lahkotnost je reprezentativna za kakovost vašega srčnega centra, ki je potreben za dostop do višjih angelskih sfer. Lahkost v srčnem središču je nujna, da utelešate najvišje darove, modrost in svojo dušo.

To je opomnik, da stvari jemljete lahkotno, se znova povežete in gojite občutek lahkotnosti v svojem srcu ter se spomnite, da je angelska energija igriva, radostna in ljubeča.

In bolj ko ste sposobni gojiti te lastnosti lahkotnosti, veselja in smeha v lastnih izkušnjah, bolj boste lahko skozi svoje življenje prehajali z milino in lahkoto ter privlačili čudeže, blagoslove in pozitivne lastnosti Božanskega v vaše bitje.

A četudi peresa niso posuta po vaših poteh, brez skrbi: angeli bdijo nad vami venomer.