Astro

Astrološka karta Aleksandre Pivec: črna luna v škorpijonu ji daje posebno moč regeneracije

Andreja Novak
7. 9. 2020, 19.08
Posodobljeno: 9. 9. 2020, 16.03
Deli članek:

Političarka, o kateri je v zadnjem času največ govora, je rojena 26. marca 1972 na Ptuju.

Jure Zauneker
Murska Sobota, obisk ministrice za kmetijstvo Aleksandra Pivec v ŽVZ Fotografija Jure Zauneker

Kot oven po horoskopskem znamenju ima Aleksandra v tem letu v ospredju kariero in poslovne dosežke, tako se njena notranja moč  zaradi planetarnih podpor nikakor ne morete zamajati. 

Ob prvem stiku je sproščena in lahko dostopna, energična in polna samozavesti ter kreativne komunikacije. Včasih prehitro odreagira in govori stvari, ki so bolj kot odmev na provokacijo okolja, a sama zares tako ne misli. Ker se jo stvari, ljudje in okoliščine veliko bolj dotaknejo, kot pokaže navzven, so ji zato besede kot nekakšna obramba, da si kupi nekaj časa. Tudi samozavest se ji zaradi tega hitro zamaje, zato potrebuje precej časa zase, da se umiri. Vse to kaže njena povezava Sonca in Merkurja v ovnu, med katera se postavi njen Kiron – karmična rana in občutljivost tudi v ovnu. Ravno zaradi Kirona, ki je viden navzven, je Pivčeva vedno brezhibno urejena, saj ji to daje občutek zaščite in samozavesti.

V odnosih je hitra in nepredvidljiva, pripravljena pa na unikatne rešitve in z njo ni nikoli dolgčas. Zelena barva jo podpira v harmoniji v odnosih, zato jo instinktivno velikokrat obleče, saj ji daje občutek svobode.

Je delavna in ima rada red ter urejenost, točnost in sistematičnost. Zato tudi največ časa preživi na poslovnem področju in med urejanjem materialnih dobrin. Urejenost ji je najpomembnejša tudi doma, saj ima na področju materialnosti Marsa in Venero v znamenju bika, kar kaže na njeno normalno povezanost z blaginjo, kot tudi delovnostjo s pričakovanimi rezultati, v katero je bila vzgojena. Polega Marsa in Venere jo v materialnosti podpira Saturn, ki pa je v znamenju dvojčkov, kar ji daje bolj svobodomiselnega duha, in je pripravljena na spreminjanje sistemov, če to sledi smiselnosti dogajanja.

Ima močan občutek o sebi, ki lahko po prvih nelagodjih preide v pretirano samozavest ali ošabnost, saj ima južni karmični vozel in Luno v znamenju leva. To ji daje občutek nadvlade, notranje moči in samozavesti, ki jo je s sabo že prinesla.

Hitro se prilagodi različnim filozofijam, kar ji daje Neptun v znamenju ognjenega strelca, a zaradi tega lahko včasih sledi po občutku, ne da bi osebno preverila, ali je to, čemur sledi, res dobro za njo in njeno poslanstvo.

Je dinamična in ognjevita, kar ji daje črna luna v znamenju škorpijona, ki ji daje posebno moč za regeneracijo in včasih tudi moč kljubovanja, a je dobro, da jo uporablja preudarno, da se na koncu ne obrne proti njej.

Dobro podporo ima v usodi, kar pozitivno vpliva tudi na njeno kariero, saj ima tam (v deseti hiši) Jupitra v znamenju kozoroga. To ji daje občutek praktične vrednosti ter sočasne prizemljenosti na krilih optimizma.

Hkrati ima v znamenju vodnarja v stikih z javnostjo severni lunin vozel, ki ji daje moč v javnosti in naklonjenost množic. Ta del bo do konca leta 2021 močno preverjan, saj ga bo tranzitiral Saturn, kar pomeni, da bo ostala v politiki ali javnem življenju samo, če bo imela praktično vrednost in sposobnosti sodelovanja.

Kako bo izpeljala sodelovanje v odnosih in namen svojega poslanstva, je zanjo najpomembnejše vprašanje, saj bo to zelo vplivalo na njeno dobro počutje, zdravje. Na ta del ima namreč najmočnejši vpliv njen Pluton, ki je znan po svojih zahtevah za transformacijo in opustitev globljih strahov.

Odlični datumi: 18. 11. 2020, 2. 12. 2021, 20. 1. 2020, 29. 1. 2021, 27. 8. 2021

Pazljivo: 28. 8. 2020–2. 2. 2021

an
Natalna karta Aleksandre Pivec