Izbor

Fatalni moški 2020: Leto je najbolj zaznamoval MIHA DEŽELAK

R.T.
9. 9. 2020, 23.04
Posodobljeno: 9. 9. 2020, 23.29
Deli članek:

V Festivalni dvorani v Ljubljani smo 9. septembra 2020 razglasili fatalnega moškega. Moškega, ki je najbolj zaznamoval letošnje leto in pustil najgloblje sledi na slovenski medijski sceni v soju žarometov. Fatalni moški leta 2020 je postal Miha Deželak.

L.Š.
Fatalni moški je Miha Deželak.

V drugi izbor fatalnega moškega 2020  nas je popeljala prva dama slovenske televizije, Miša Molk, jedi, v katerih so uživali izbrani gosti, pa je idejno zasnoval kuharski mojster Igor Jagodic iz Restavracije Strelec na Ljubljanskem gradu. Izvedbo menija je pod budnim Igorjevim očesom prevzel Vivo Catering.

Izbor Fatalni moški poteka pod okriljem Avenije, ki vsak mesec stopa po poteh slavnih in prinaša ekskluzivne intervjuje, odlične pogovore in reportaže z najzanimivejših domačih in tujih dogodkov.

Prireditev je potekala v znamenju velikega Gatsbyja zlatega razkošja, moške fatalne energije in strastnega naboja, takšen pa je bil tudi impozanten meni priznanega Igorja Jagodica. Prireditev, ki se je začela z glamurozno večerjo, izbrano glasbo DJ-a Rogovilca, za plesno uverturo so poskrbeli plesalci iz plesne šole Bolero.

Luka Švigelj
Prireditev Fatalni moški 2020.

Skozi gala večerjo smo poskrbeli še fatalne glasbene poslastice. Na oder sta stopili fatalni Rebeka Dremelj in Nina Pušlar, goste pa je z nastopom navdušila tudi skupina King Foo.

Vzdušje na največji gala prireditvi letošnjega leta se je stopnjevalo in tako pripeljalo do svečane razglasitve.

Urednica Avenije Petra Kancler je razglasila najbolj fatalnega moškega leta, to je postal Miha Deželak. Zmagovalec izžareva prav posebno obliko fatalne energije, ki jo zaznaš takoj, ko mu stisneš roko.  Čeprav je najprej mislil, da gre za 'štos', je bil navdušen že nad nominacijo. »Vaša gesta se mi je zdela zelo lepa in ganljiva. Konec koncev – zakaj pa po svoje ne bi bil fatalen?« se nasmeji. »Sem fatalen z vizijo, ki spreminja življenje ljudi in se trudi za druge. Morda pa je tudi to nekaj, kar pripelje do tega, da bo kdo celo glasoval zame. Zato, ker v tem segmentu zagotovo štrlim iz povprečja,« zadevo športno vzame Miha. »Pri delu vedno dajem celega sebe. Na polno. In mislim, da se to čuti. Ker želim, da se imajo ljudje dobro, da se zabavajo, da se počutijo še boljše.«

L.Š.
Fatalni moški

In njegov moto? »Dovoli si, uživaj, sanjaj in bodi predrzen v svojih mislih. Predvsem pa – imej se fajn!«

Kakšna pa je njegova fatalna ženska? »Nežen nasmeh in toplina, ki jo ima v sebi, to je nekaj najlepšega, kar zame lahko ima fatalka,« razkrije razneženo in nadaljuje: »Sicer pa je po mojem mnenju fatalna ženska tista, ki se zaveda svoje lepote, a je obenem samozavestna in ranljiva hkrati. In obvlada tisti skrivnostni nasmeh, ki ga fatalka pač mora imeti.«

Za naziv fatalnega moškega 2020 se je potegovalo osem usodnih Slovencev: Franko Bajc, Sani Bečirović, Jan Bučar, Miha Deželak, Jure Košir, Matjaž Kumelj, Boštjan Romih in Dejan Zavec. Na kožo pisan letošnjim fatalnim moškim je bil s.Oliver, ki je poskrbel za svečane obleke.

Fatalni moški 2020 je v dar prejel kipec Steklarne Rogaška. Kozmetika Afrodita je kandidatom podarila paket izdelkov Kozmetike Afrodita MEN, direktor Toyote Slovenija Primož Tiringar pa je zmagovalcu v uporabo predal avtomobil znamke Toyota.
Kandidatom sta čestitala tudi center menedžer Cityparka Andrej Ropret in Boštjan Bahovec iz Slowatcha, ki je zmagovalcu poklonil uro.  Katarina Simončič je vsem kandidatom predala tudi darilni komplet izbrane vinske kapljice Kmečke zadruge Krško.

Luka Švigelj
Urednica revije Avenija Petra Kancler.

Za fatalne pričeske je poskrbel LiteRAM, ki je kandidatom podaril presenečenja za posebno lasno nego, povabljenci pa so lahko uživali v izbranih koktajlih z viskijem Johnnie Walker Black Label. Za piko na i je fatalne dame pred sladico razveselila tudi šminka Max Factor Lipfinity, videz pa je nastopajočim uredila umetnica ličenja Tina Fabjan z asistentko. Za čudovito cvetlično spremljavo je poskrbela Plečnikova Cvetličarna.

Najbolj vroče iz zakulisja letošnje podelitve si oglejte zjutraj na spletni strani www.svet24.si, ekskluzivne reportaže z dogodka pa vas bodo čakale v revijah Obrazi/Avenija, Zarja/Jana, Zvezde/Lady, Vklop/Stop in v časopisu Novice Svet24.

Luka Švigelj
Prireditev Fatalni moški 2020.