Astro

Horoskop za sredo, 12. februarja

Andreja Novak / Dobra karma
12. 2. 2020, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da na vse niste pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Ljubezen bo na tapeti in če si želite srečati pravo osebo ali obdržati svojo ljubezen življenja, je nujen nasvet: prisluhnite drugemu, trenirajte to in ne jemljite nikogar za samoumevnega. 

Bik
Notranji nemir se vas nikakor ne odreče, zato se ga boste morali vi odreči. Začnite prakticirati dihanje in upoštevanje želja bližnjih o tem, kako bi preživeli čas z vami. 

Dvojčka
Danes vam bo ignoriranje starih stvari koristilo, da se ne boste zapletli z bližnjimi ali sodelavci v nesmiselne prepire. Ne da se vam pogrevati starih stvari in prav je tako. 

Rak
Sprostili se boste v odnosih in ne boste na vsako malenkost gledali kot na osebno grožnjo. Opazili boste, da vas imajo ljudje zares radi in da vam to veliko bolj izkazujejo kot vi njim. 

Lev
Potrudite se, da nazaj pridobite zaupanje določene osebe, saj je prav vaša slaba vest tista, ki stoji med vama. Opravičevanje nima smisla, samo iskrenost v komunikaciji bo dovolj. 

Devica
Občutek boste imeli, da vam določeni prijatelji, znanci nekaj prikrivajo. Lahko pa, da bodo samo pretekla čustva prišla na plano, s katerimi pa morate vi nekaj narediti. 

Tehtnica
Že misel na ljubezen vam bo takoj aktivirala voljo do življenja in lotili se boste tisoč stvari naenkrat. Čutili boste, da se se bližnji malo odmaknili od vas, a tega ne boste obžalovali. 

Škorpijon
Ne dovolite, da vam notranji strahovi ne porušijo zaupanja, ki ste si ga do sedaj zgradili v svoji okolici. Zato ne širite govoric, če ne želite, da boste poklicani na odgovornost. 

Strelec
Ne zaupajte v stvari, ki jih ne razumete, saj vas to odmika od dobrih odločitev. Skrivnost ni samo v zaupanju nečemu nevidnemu, temveč v sprejemanju vidnega. 

Kozorog
Skrivnosti boste za svoje bližnje, saj ne bodo dojeli, da je resnično vse drugače in da ne mislite več pokagati računov nikomu. Jasno boste postavili meje in svoj notranji red. 

Vodnar
Dogodki bodo v vas izzivali ljubosumje, primerjave in morali se boste postaviti zase, pri tem pa paziti, da se ne zamerite tistim ljudem, ki pa vam želijo samo dobro. 

Ribi
Čas je, da okrepite svoje primarne temelje in se posvetite tistim stvarem v življenju, ki vas izpolnjujejo. Postanite egoistični in pazite na svoj čas in energijo. Naj vam ne odteka v prazno.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja