Oven 

Navdušenje nad novostim v službi bo hitro zbledelo, ko boste ugotovili, da se od vas pričakuje še dodatno delo. Ne bo vam težko, a ne boste želeli spet pustiti domačih na cedilu, zato ne boste vedeli, kako to doma skomunicirati.

Bik

Nihali boste med tem, da bi bili v ospredju družbe ali se čisto umaknili in naredili boste oboje. Notranja občutljivost se bo čutila, ne glede na to, da je ne boste kazali navzven. Če želite pomoč, to izrazite.

Dvojčka

Pazite, da vas čez vikend okolica spet ne vplete v stare vzorce. Odločno recite: “NE” in prekinite daljšo tradicijo skrbi za druge takrat, ko bi morali zase. Čas je za vas in sprostitev.

Andreja Novak, dobra karma, horoskop, zvezde
Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja

Rak

Ne vztrajajte v zameri, saj ste lahko dokaj hitro brez tega, česar ste se najbolj veselili. Sedaj ni čas, da se igrate s čustvi drugih ljudi, saj ne bodo navdušeni nad tem zapravljanjem časa.

Lev

Odločitev, da po svoje uredite čustva, bo uspešna. Nikjer ne boste nasedli provokacijam, kar bo pokazalo, kdo je dobra družba za vas. Ostalih se izogibajte.

Devica

Nihali boste med osebnimi željami in poslovnimi. Lahko, da boste morali narediti odločitev življenja zelo na hitro, kar ni v skladu z vašo naravo, a ne bojte se. Dobro bo šlo dalje.

Tehtnica

Pretekle čustvene zanke bodo počasi, a vztrajno prihajale na plano in potrebno jih bo opustiti, ne skrivati. Ne iščite izgovorov za nič. Sledite sebi in ne prirejajte resnice zato, da ne bi koga užalili.

Škorpijon

Vam bo uspelo pokazati svoj red, sistem učinkovitosti in poskbeti za vse to, kar ste obljubili, ali pa se bodo nekater stvari zrušile kot hišice iz kart. Sedaj ni čas za čustva, temveč za dejanja.

Strelec

S pogovori boste prehitro pokazali svoje šibke točke in lahko, da boste zaradi tega izgubili pomemben posel. Ne bodite iskreni takrat, ko ni potrebe, saj samo spodkopavate svoj status in sodelovanje.

Kozorog

Prebojno obdobje vas podpira pri popolni prenovi in in dovolj je, da uredite sebe, svoj dom in pazite na fizično počutje. Hrbtenica bo rahlo na udaru, zato pazite na ravno držo, da je ne obremenjujete preveč.

Vodnar

Ne boste se želeli vmešavati v družinske zadeve, dokler ne boste ugotovili, da je šlo predaleč in da so potrebne spremembe. Takrat boste brez besed speljali stvari do konca tako, da vam nihče ne bo ugovarjal.

Ribi

S polno idej boste nadaljevali svojo pot, začeto nekaj let nazaj. Čas je, da se ji popolnoma posvetite in iz nje naredite optimum. Ne čakajte, da vam bo kdo pomagal, saj ne bo velikega interesa.