Astro

Horoskop za četrtek, 31. oktobra

Horoskopi.si
31. 10. 2019, 06.48
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

OVEN

Danes boste kljub temu, da se Merkur začne gibati retrogradno lahko začeli uresničevati vse, kar je povezano z medsebojnimi odnosi. Prihaja trenutek, ki ste ga dolgo čakali.

BIK

Dan reformacije bo izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov in čustev nasploh. Ne zaključujte še in se ne odločajte samo na podlagi trenutne situacije.

DVOJČKA

Razmišljali boste o spremembah, s katerimi bi lahko izboljšali svoje osebno stanje. V noči čarovnic boste naredili tudi konkretne korake, kar bo nekdo celo opazil in komentiral.

RAK

Medosebni odnosi bodo skozi prost dan neusklajeni, kar vas bo vznemirjalo. Ne boste se želeli prilagajati drugim in ne boste motivirani za napredek. Svoje obveznosti boste opravljali težje kot običajno.

LEV

Ne zapostavite pomembnega vprašanja ali naloge, ker vam bo kasneje vse skupaj veliko težje. Lotite se stvari, ki jih dobro poznate, saj vam bo to dvignilo samozavest in pogum.

DEVICA

Zapostavljate ljubezensko področje, kar partnerju ne bo najbolj všeč, saj hrepeni po skupnih trenutkih. Po drugi strani pa boste neverjetno neodločni glede predvidenega potovanja.

TEHTNICA

Umirili se boste, ko boste končali pomembno nalogo. V ljubezni vam lahko v noči čarovnic pomagajo srečne okoliščine, lahko pa ste tudi nekoliko bolj prilagodljivi.

ŠKORPIJON

V današnjem dnevu z vplivom lune v kozorogu bo oteženo sodelovanje, največje težave pa vam bo povzročala komunikacija. Pustite čustvom nekaj več svobode in zaupajte.

STRELEC

Nekaj vas bo zelo skrbelo in vam hodilo po mislih. S pomočjo bližnjega se boste lahko dokopali do pametnih rešitev, ki vam prinašajo veliko boljše in bolj z ljubeznijo obarvane priložnosti.

KOZOROG

Imate občutek, da na vas preveč vpliva nekdo, ki ga nikakor ne morete razumeti in sprejeti v svoje življenje. Vsaka stvar vas lahko razjezi, saj boste tudi zvečer nemirni.

VODNAR

Nikar se preveč ne obremenjujete z nepomembnimi podrobnostmi, raje uživajte v dnevu, ki bo umirjen in se v noči čarovnic neobremenjeno odprite prijetni neznani osebi.

RIBI

Precej naporen dan z vplivom neugodne lune je pred vami in težko se boste prilagodili na situacije, ki bodo jemale vašo energijo. V odnosih bodite pozorni, da se na določene provokacije ne odzovete silovito.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.