Astro

Horoskop za sredo, 30. oktobra

Horoskopi.si
30. 10. 2019, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Danes boste kljub luni v strelcu negotovi, zato pazite, da se ne bi navezovali na napačne ljudi in njihove predloge. Čutite, da nekomu ne bi smeli zaupati, čeprav ne dojamete pravega razloga.

BIK

Danes se bo izkazalo, da znate biti zelo prilagodljivi. V ljubezni boste dobili navdih, ki vas bo popeljal v harmonijo. Zanimive prijateljske vezi vas bodo zvečer dopolnile.

DVOJČKA

Osredotočeni boste na pomembne premike, še posebej dopoldne in imeli boste dobre možnosti uresničiti določene cilje, ampak boste mogli narediti korake, ki vas ne bodo ravno najbolj navduševali.

RAK

Danes se bo popoldne pojavilo slabše razpoloženje, saj boste imeli občutek, da vas v domačem okolju ne spoštujejo. Trenutno ni primeren čas, da uveljavljate svoje želje, saj je v zraku nemir.

LEV

V vas se bo prebudil čuden občutek in imeli boste nekaj težav z osredotočanjem in prilagajanjem. Razburjali se boste zaradi vsake malenkosti, primanjkovalo vam bo tudi tolerance.

DEVICA

Na področju čustev lahko prevzamete glavno besedo. S tem boste pridobili več zagona tudi za ostala področja, kjer ste v zadnjem času malce bolj neučinkoviti.

TEHTNICA

V današnjem dnevu vam marsikaj ne bo všeč, saj se ne boste znali odločiti glede pomembnega vprašanja. Niste še pripravljeni na odločitev in nujno potrebujete še kakšen dan časa.

ŠKORPIJON

Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v poslovno področje bo omogočila, da boste začutili notranji mir. Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki bodo razmišljali drugače.

STRELEC

Finančno ozračje bo danes kljub luni v vašem znamenju napeto, saj se bližajo nenadne spremembe. Opravite vse svoje obveznosti, tudi če boste morali narediti več, kot ste načrtovali.

KOZOROG

V današnjem dnevu boste zagovarjali svoja stališča, tudi če se večina ne bo strinjala z vami. Iskreni in direktni boste, težko vam bo, če svojih idej ne boste mogli udejanjiti.

VODNAR

Zamisli in ideje bodo danes drzne narave, zato boste deležni lepih komplimentov. Počutili se boste polni optimizma. Na čustvenem področju vas čakata užitek in veselje.

RIBI

Danes boste z luno v strelcu zelo družabni, saj boste uživali v družbi prijateljev, ki vas bodo tudi razumeli. Občutek boste imeli, da vas podpirajo, kar vas bo popeljalo v boljše odnose.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.