Astro

Horoskop za sredo, 16. oktobra

W.Y.
16. 10. 2019, 06.41
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Samski, če se ozrete na prejšnje razmerje, ste lahko milo rečeno srečni, da ste zdaj samski. Morda ne boste takoj dosegli tistega česar si boste želeli.

BIK

Nihče vam danes ne bo zameril vaše razigranosti. Več sreče in energije boste imeli proti sredini dneva. Pri novih poznanstvih ostanite čim bolj previdni, vaši sogovorniki bodo nezaupljivi.

DVOJČKA

Sledili boste svoji resnici, ki ste jo spoznali preko prijatelja. V življenje boste privabljali ljudi, ki vas bodo osrečili. Našli boste tudi upanje in sledili prijetnim smernicam.

RAK

V današnjem dnevu vas čakajo pogajanja, ki ne bodo ravno mirovna, ponovno dokažete sebi in drugim, da z vami ni šale. Hitra hoja vas bo sprostila.

LEV 

Kar koli se že zgodi, se bo vaše življenje počasi spremenilo na bolje. Sprejmite spremembe, ki se vam ponujajo. Popoldne vas bo presenetila spodbudna novica.

DEVICA

Ne potrebujete akcije, morda le kakšno spodbudno besedo. Tokrat se res razdajate in to se vam vsekakor obrestuje, saj boste brez težav rešili nekaj, kar se je zavleklo.

TEHTNICA

Planeti vam bodo priskočili na pomoč v odločilnem trenutku, jeziček na tehtnici se bo obrnil v pravo smer. Za to zmago ste žrtvovali veliko prostega časa in je več kot zaslužena.

ŠKORPIJON

S svojim vedenjem boste iskali pozornost pri prijateljih. Ne spreglejte pa, da se drugi pri tem ne počutijo najbolje. V službi boste odlično sodelovali s sodelavci, predstavili boste svoje ideje.

STRELEC
Danes so neogibni konkretni dokazi, zato jih zberite in predložite. V ljubezni pa boste malce neodločni. Vezani, v partnerstvu se vam vse zdi idealno, vendar bodite previdni, da vas to ne bo zapeljalo.

KOZOROG

Današnja zgodba se vam bo zdela privlačna, vseeno pa nimate dovolj moči, da bi zadeve korenito pretresli ali spremenili. Sprostili se boste šele, ko boste dobili potrditev.

VODNAR

Ne bo vam prijetno prav v vsaki družbi, tudi če gre za ljudi, ki so vam do zdaj bili všeč. Priznati si morate, da ste se spremenili. In da si trenutno želite nekaj več.

RIBI

Stvari se bodo širile na drzen in temeljit način. Pluli boste po nekoliko nestabilni gladini. Zadeve se bodo odvijale na zanimiv način in našli boste tudi pot do osebnega napredka.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.