Astro

Spoznajte svoje ime in si sami ustvarite srečo

Tina Hočevar, osebno srečanje: 040 309 304
14. 10. 2019, 17.00
Posodobljeno: 14. 10. 2019, 17.03
Deli članek:

Včasih me ljudje vprašajo: ‘A moje ime res vpliva na mojo osebnost? Saj so mi ga vendar dali starši.’

profimedia
ime

In odgovorim, da seveda vpliva. Ne glede na to, kdo vam je dal ime, nosite ga od rojstva, zapisano je v vaših dokumentih, ljudje vas kličejo po imenu, uporabljate ga, ko se predstavljate.
Vsaka črka v vašem imenu ima pripadajočo vibracijo števila. Vibracija in energija našega imena vplivata na nas na vsakem koraku.

SKRIVANJE OSEBNIH PODATKOV
V nekaterih starih kulturah so vedeli, kako močan vpliv ima ime ter da se da iz njega ugotoviti marsikaj, zato ga niso nikoli povedali neznancem, še posebej skrbno pa so ga skrivali pred sovražniki.
Predstavljali so se z lažnimi imeni, kajti verjeli so, da če bo sovražnik vedel njihovo pravo ime, bo imel s tem vpogled v njihove šibkosti in jih bo lahko izkoristil sebi v prid.
V nekaterih predelih sveta to velja še danes in enako je z rojstnim datumom. Starejši ljudje v določenih delih Azije držijo svoj datum rojstva zase. A ne zato, ker bi jih bilo sram povedati svojo starost (na svojih popotovanjih po Aziji sem ugotovila, da s tem večinoma nimajo velikih težav).
Zavedajo se namreč, da ime in datum rojstva nosita zemljevid njih samih in da tega ni dobro deliti z vsakim.

ALI JE SMISELNO, DA SPREMENITE IME?
Odvisno.
Vedno, ko pride k meni nekdo, ki želi spremeniti svoje ime, najprej vprašam, kaj je razlog za to.
Včasih oseba ne mara svojega imena, včasih je razlog poroka, drugič ločitev, spet tretjič večja življenjska prelomnica. Večkrat pa želijo ljudje spremeniti ime, ker hočejo s tem spremeniti svojo usodo, svoje življenje, na bolje.
Če se najdete v kateremkoli izmed zgornjih opisov, je pred kakršnokoli spremembo imena pomembno vedeti sledeče:
- Kakšno vibracijo ima vaše trenutno ime? Je v njem še kaj pozitivnega, česar do sedaj še niste izkoristili?
- Kakšno spremembo na bolje si želite (je to večja samozavest, boljši odnosi, boljša finančna situacija, zdravje)?
- Kakšne priložnosti in izzive vam bo prineslo novo ime?
- Kako blizu oziroma daleč ste od spremembe, ki si jo želite?
Če imate odgovore na vsa ta vprašanja, je to dobra osnova za začetek spremembe vašega imena.

PRIMER PREHITRE SPREMEMBE IMENA
Zgodi se, da ljudje spremenijo ime prehitro, brez odgovorov na zgoraj omenjena vprašanja.
Primer:
Maja se je od nekdaj bala javnega nastopanja, bila je zelo introvertirana. Želela je bolj samozavestno nastopati v javnosti. S pomočjo interneta si je sama izračunala novo ime, ki je nosilo samozavestno vibracijo vodje in komunikatorke.
Kot rezultat novega imena in nove vibracije se je kmalu znašla v situacijah, kjer je morala govoriti pred večjo publiko. Nove priložnosti so v njej vzbudile precej občutkov sramu, strahov in nesigurnosti, s katerimi se še ni bila pripravljena soočiti.
Ko si je Maja spremenila ime, je bila po svojem vedenju še zelo daleč od vibracije novega imena, ni pa delala korakov v smeri nove vibracije vodje in komunikatorke.Sprememba imena je bila prehitra in Maja se ni zavedala vsega, kar ji bo le ta prinesla.

SPOZNAJTE SVOJE IME IN GA IZKORISTITE 
Včasih se zgodi, da vam nekdo izračuna najboljše ime, brez da bi sami izvedeli več podrobnosti o tem, in stvari se začnejo spreminjati na bolje. Kar je super.
A žal ni vedno tako, zato je dobro biti pripravljeni in vedeti, kaj lahko pričakujete od novega imena. Tako ne bo neprijetnih presenečenj in pripravljeni boste na izzive.
Kot sem omenila že v svojih prejšnjih dveh člankih, vsaka vibracija skriva svoje pozitivne stvari in tudi izzive. Pomembno je poznati oboje, saj lahko le tako svoje ime izkoristite na najboljši možni način in si s tem ustvarjate svojo srečo.