Astro

Vodila balijskih božanstev za dneve, ki prihajajo

Mark Strle, osebno srečanje: 040 309 304
13. 10. 2019, 10.00
Posodobljeno: 1. 11. 2019, 13.10
Deli članek:

Če ne veste, kdo je vaš vodnik, kliknite na okence na spletni strani www.dobra.karma.si - brezplačna analiza življenjske poti.

profimedia
bali

SANAT KUMARA

V naslednjih dneh vas bo pot Sanat Kumare popeljala na področje duše in odkrivanja. Morda se boste povezali z nekom, ki vam bo pomagal razširiti obzorja. Pripravljeni ste na raziskovanje novega, kar bo v vaše življenje prineslo več smisla. Poskusite tokrat malce utišati racionalno razmišljanje, ki je sicer vaša značilnost in zaveznik. Čaka vas tudi rušenje ovir na področju kariere, denarja in intime, pri čemer vam bo pomagala močna sila, ki je od nekdaj zakoreninjena v vas.. Energije bodo usklajene z vami, zato je to tudi odličen čas, da se znebite kakšne negativne navade.

KUAN YIN

Duše, ki jih je s sočutjem osnovala Kuan Yin, to je vaš teden! Začutili boste, da se premikate naprej in da imate vajeti vedno bolj v svojih rokah. Ta teden se lahko pojavijo tudi priložnosti za dolga in trdna prijateljstva ali pa pozitivne spremembe v že obstoječih socialnih krogih. Zdaj je odličen čas za prispevanje, deljenje in povezovanje. Ker ste izjemno radodarno bitje, ki razume povezave med vsemi nami, boste v naslednjih dneh zagotovo uživali.

ŠRI BABADŽI

V tem tednu je obdobje, ko vam Šri Babadži postavlja izziv, da se naučite najti ravnovesje in zaslišite svoj notranji ritem. To vam bo pomagalo zares razumeti, da svoje življenje ustvarjate in ne samo reagirate nanj. Stvari, ki so bile nejasne, se bodo počasi razjasnile, tako da boste vedno bližje rešitvi. Ne pozabite, da majhne spremembe danes, lahko pomenijo popolnoma drugačno prihodnost. Nove ideje in pristop k družabnemu življenju vam bodo dali moč za prihajajoče podvige, a le če boste uspešno krotili svoj ego, ki vam večkrat povzroča težave.

BUDA

Ta teden obljublja veliko aktivnosti, predvsem na mentalnem področju. A čeprav boste polni ognja, ta lahko zaneti precej bojevanja in nestrpnosti v vas. Zelo boste motivirani za učenje in komunikacijo. Ker ste varovanci Bude željni znanja in polni domišljije, se le prepustite tednu, ki bo napolnil vašo dušo. V naslednjih dneh boste dobili tudi moč, da od sebe spustite nekoga ali nekaj, kar ovira vaš napredek in srečno življenje. Prav tako pa se bodo naprej premaknili projekti, povezani z domom.

KRIŠNA

Varovanci Krišne sicer veljajo za najbolj harmonična bitja med vsemi, a prihajajoče obdobje vas bo dalo na preizkušnjo, predvsem na področju privatnega življenja in doma. A prav tam lahko najdete potrebno udobje in poznanost, da se boste lažje vrnili k svojemu bistvu. Želja, da nekaj premaknete pa ne veste kam, vas lahko navda z nemirnostjo, zato se umirite. Že res, da ste vedno najskrbnejši del vsake skupnosti in ljubeči do vaših bližnjih, a nikar ne pozabite biti skrbni in ljubeči tudi do sebe. V naslednjih dneh si privoščite nekaj časa samo zase in za razvajanje.

TARA

Vaša radovednost bo v naslednjih dneh zelo močna, a ne boste popolnoma pripravljeni na povezovanje, čeprav vas je boginja Tara opremila z energičnostjo in dinamičnostjo. Kljub temu vas na področju veselja in zadovoljstva čaka nekaj pestrih dni, a pazite, da vaše odločitve ne bodo preveč nagle in brezglave. Sicer pa boste spet našli motivacijo, da se lotite projekta "zdravje" in končno začnete ali nadaljujete s spremembami, ki ste si jih zadali.

MAITREYA

Maitreya bo svoje izbrance vodil na področje dela in zdravja. In ker ste po naravi natančni, zanesljivi in produktivni, si lahko obetate odlične rezultate. A ne pozabite si vzeti tudi nekaj časa za počitek in aktivnosti, ki vam polnijo dušo. Stvari se bodo v tem tednu začele jasniti tudi na področju odnosov in morda boste končno sprejeli odločitev, s katero ste predolgo odlašali. V tem procesu lahko, na vaše presenečenje, najdete zaveznika v nekom, ki ga že poznate.

GANEŠ

Lahko, da boste občutili nekaj napetosti med željo po samoti in miru, ter željo po interakcijah in mnenju drugih. Naslednji teden je pravi za prijateljske odnose in komunikacijo, ki pa je vaša vrlina, saj vam pot utira Ganeš. Prihaja tudi čas za spremembe ali izboljšave vaših vsakodnevnih rutin in navad. To vas bo za kratek čas lahko navdalo z večjimi skrbmi, a že prav kmalu boste situacijo videli iz prave perspektive. Medtem pa se zamotite s svojo kreativnostjo in si privoščite nekaj umetniškega ustvarjanja.

LAKŠMI

Varovanci boginje Lakšmi, boste ta teden razpeti med tem, da hočete biti produktivni in tem, da želite uživati. A pot vas bo zanesla na področje intime, zato se boste obrnili vase in spustili na plano svojo značilno ženstveno energijo. Ugotovili boste, da se stvari odvijajo v pravo smer in vam vedno delajo uslugo. Ne bodite preveč kritični do sebe. Sicer pa v teh dneh velja resno razmisliti o kakšnem potovanju, novem ali tistem, ki ste ga predolgo prestavljali. Vaša želja po raziskovanju sveta namreč ne bo kar tako usahnila.