Astro

Popolna energijska napoved od 12. do 18. oktobra 2019

Andreja Novak
12. 10. 2019, 10.00
Deli članek:

Zelo močna polna luna bo v nedeljo vplivala na celotno dogajanje, zato skrbno preberite energijske nasvete po dnevih in še po horoskopskih znamenjih, saj vam lahko olajšajo marsikatero težavo in vam razložijo kakšne nenavadne situacije.

Sašo Švigelj
Andreja Novak

Sprostile so se nekatere najgloblje karmične (zelo stare) energije in lahko, da boste opazili, kako se vam stari vzorci življenja ponavljajo. Prepoznajte jih in malo razmislite, kdaj ste se jih prvič zavedli. To bo dovolj, da bodo šli v proces samozdravljenja skozi življenje.
Sobota, 12.10.:
Dinamično vzdušje in polno elana za vsa sobotna dela bo. Sreča in optimizem vas bosta prevevala in nič hudega sluteč boste odprti za vse pogovore in tematike, ki pa se lahko hitro sprevržejo v prepire predvsem zaradi nedeljske polne lune, ki že s svojimi vplivi nenavadno vpliva na marsikateri horoskopski znak, zato preverite spodaj za svoje bližnje in zase, kaj vas čaka.
Nedelja, 13.10.:
Popolna polna luna z močnimi vplivi za podporo osebnim željam, pa tudi za transformacijo vsega, česar se bojite. Sprejemanje svojih lastnosti bo potrebno, saj se bo okolica aktivirala na način, da boste mogli zatrdno vedeti, kaj si želite in kaj lahko v trenutku spustite. Možnosti večjih prepirov, zato preberite pravočasno, kaj prinaša polna luna posameznemu horoskopskemu znaku, da se izognete težavam.
Ponedeljek, 14.10.:
Optimizem in možnosti večjih zaslužkov bo danes v zraku. Sproščeno in z dobro voljo boste lahko sprejemali vse, kar vam bo dano. Modra barva vam bo v pomoč, da boste obdržali fokus na sebi in na materialnih rešitvah, ki bodo danes povsod dobrodošle in smiselne.
Torek, 15.10.:
Malo zmeden dan, ki vam lahko prinese težave, če ne boste pazili na svoje besede. Nemir in nejasnosti naj vam bodo znak, da je potrebno preveriti in pogledati stvari še iz drugega zornega kota. Danes ne podpisujte pogodb, ne iščite uradnih nasvetov in ne dovolite, da vam kdorkoli brska po računalniku in telefonu. Na vožnji bodite pozorni, da ne boste deležni kakšne udeležbe v nezgodi in na koncu še krivi.
Sreda, 16.10.:
Sprostitev in poglobitev življenja, odnosov in vsega, kar vam je v veselje. Vplivi polne lune bodo začeli malo popuščati, zato boste dobili občutek povezanosti in sproščenosti z drugimi ljudmi. Ne izpostavljajte se za stvari, ki jih okolica / večina ne želi slišati ali rešiti, temveč se odprite za pozitivne obiske, nasvete in se družite z ljudmi, ki vas motivirajo v dobro. Spremembe prihajajo in vaša osebna vibracija bo tista, ki bo pokazala, v katero smer greste.
Četrtek, 17.10.:
Dan za komunikacijo! Odprto bo vse tisto, kar je potrebno, da se dogovorite, razčistite, potrdite in vprašate. Ne zamudite te priložnosti, da si okrepite grleno čakro in sočasno razrešite vse odprte stvari. Možnosti so za napredovanje v službi so velike, prav tako možnosti, da razrešite vse, kar se tiče denarja in najglobljih odnosov (dediščina).
Petek, 18.10.:
Venerin dan v dobesednem pomenu. Ljubezen bo pokazala, v kateri točki ste in lahko se boste usmerjeno obračali v novo smer, na novo postavili svojo ljubezen do življenja in s tem postavili meje v odnosih ali celo odnose postavili na novo. Odprite se ljubečim pogledom, objemom, danes ste jih lahko deležni prav veliko. Strast bo v zraku in ne bojte se je. Sprostite se tudi v njen objem.

dreamstime
astrološka znamenja

Oven
21. 3. – 20. 4.
Polna luna bo ovnom aktivirala stanje razreševanja domačih, družinskih stvari. Če ne boste imeli težav, lahko, da jih boste sami zakuhali z nepoštenostjo do družinskih članov. Ne obnašajte se, kot da ste vi edini, ki ima službo in kariero ali opravke zunaj doma, temveč se sprostite in izhajajte samo iz sebe. Nihče ne mara živeti v senci in prej, ko boste to spoznali, lažje vam bo.
Bik
21. 4. – 20. 5.
Bikom bo polna luna zagodla v odnosih. Lahko, da se boste zavedli, zakaj in kako ste izgubili prijatelje oz. zakaj so se vam oddaljili. Močno vlogo boste namreč imeli pri njihovem počutju in smiselno je, da končno opazite, kako se počutijo ob vas. Ne računajte na to, da boste nekoč, nekje uredili vse odnose, v sedanjosti jih morate bolj negovati, da jih prehitro ne izgubite. Možnosti so, da se določen ljubezenski odnos v tem tednu nenadno konča in vas ta dogodek pusti popolnoma praznega.
Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Dvojčki boste v tem tednu odkrivali notranje stiske in se čudili vsemu, kar se dogaja z vami v povezovanju z ljudmi. Močno boste čutili svojo notranjo naravnavo in misli ter tako močno tudi izražali sami sebe, pri tem pa sploh ne boste opazili reakcij bližnjih. Samo opazite, brez da reagirate, počutje drugih in se jim odprite za pogovor. To bo predpogoj, da se določeni odnosi poglobijo, da doživite to bližino, po katerih hrepenite. Možnost simpatij je velika, od vas pa je odvisno, ali kakšna simpatija preide v kaj več.
Rak
21. 6. – 22. 7.
Raki boste nihali med tem, da vse postavite na novo in tem, da si še dovolite spremembe. Pri tem pa pozabljate, da je življenje ena sama sprememba in da ni nič zares zagotovljenega, prav tako ni treba vam nič zagotoviti, kar že vnaprej veste, da ne boste mogli izpeljati. Sprostite se in bodite samo iskreni. Vaše vrednote naj vam bodo vaše gonilo in smisel življenja. Sprejemajte podporo, ki jo imate za življenje večjo, kot si mislite.
Lev
23. 7. – 22. 8.
Levi boste cveteli in vsi vas bodo pozitivno opazili. Mnoge stvari se bodo avtomatsko razrešile s tem, da boste sprejeli svojo vlogo in lastno notranjo moč. Ne skrivajte se, dovolite si, da vam življenje pokaže tisto, kar je zares za vas. Ta polna luna vam bo aktivirala močan optimizem in blagostanje ter podporo okolja v ta namen. Zato postanite to kar ste, naravni vladar svojega okolja, kjer vse ljudi in energije vaš magnet privablja in vaše sonce neguje ter obsije. Vaša toplina bo z ljubeznijo negovala vse bližnje in dovolj je, da to sprejmejo.
Devica
23. 8. – 22. 9.
Močan premik se bo s to polno luno zgodil devicam. Začeli boste razmišljati in komunicirati iz svoje prave narave, saj boste spoznali, da ste sami na izgubi, če ne izrazite svojega bistva. Veliko kreativnosti in poguma vam bo dala polna luna in tudi želje po zabavi, ljubimcih in novih stvareh. Sproščeni boste in dobro obdobje vas čaka, če boste le zbrali pogum in sprejeli podporo za kreativne in iskrene spremembe.
Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Tehtnicam bo polna luna prinesle mir v dom in harmonijo v odnosih. Uredili se bodo vsi odnosi, kar bo neskončno osrečilo vse tehtnice. Skozi optimizem, sodelovanje boste odkrili svojo največjo srečo. Mars in Sonce v vašem znamenju lahko vsem samskim tehtnicam prinese novo ljubezen z bogato materialno osnovo. Sprostite se in dovolite, da polna luna tokrat naredi svoje v vseh pogledih.
Škorpijon
24.10. – 22.11.
Kreativnost, srčni in ljubeči odnosi in veliko sreče vam prinaša nedeljska polna luna. Ljubezen bo začela cveteti in tudi pri sebi boste odkrili in našli nove poglobljene strasti, ki se bodo končno začele realizirati skozi odnose. Lahko, da se boste na novo zaljubili in pri tem ne bodo pomembne prejšnje veze ali ujetost drugih v odnose. Vi boste tisti, ki boste sproščeno in mogočno aktivirali strast v dvojini in vanjo povabili srčne simpatije.
Strelec
23.11. – 21.12.
Strelci, skozi to polno luno boste prejeli polno podporo za zdravje in kreativnost. Zelo vam bo pomembno, da vas ljudje v službi in na poslu opazijo in da se vam začne dogajati polno življenje. Na vaši strani bodo tako moški, kot ženske, saj boste vse osvojili s svojo odprto naravo in optimizmom. Optimizem, obilje in navdušenost nad življenjem bo vaše glavno vodilo, zato boste zvezda povsod, kjer se boste pojavili.
Kozorog
22.12. – 20. 1.
Kozorogi si boste dovolili novo življenje s podporo te polne lune. Skozi konkretne dejavnosti vas bodo drugi ljudje opazili in podprli, kar vam bo dalo priznanja, da to, kar počnete, ima smisel tudi za druge ljudi. Opazili boste spremembe v tem, kako se drugi obnašajo do vas, ne boste pa še opazili, da je to zato, ker ste se vi sprostili in postali bolj prijetni, sodelujoči. Možnost srečnega partnerstva je velika.
Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Vodnarji boste imeli polno opravka z odnosi, ki vam jih bo aktivirala polna luna. Lahko, da se bo določena ljubezen prehitro končala ali da boste nenadno izgubili iluzije, ki ste jih gojili do določenega bližnjega človeka. Poglobljena čustva bodo aktivirala vaš nemir ali navdušenje, odvisno od tega, kako iskreno ste naredili / izvedli dogodke preteklosti.
Ribi 
19. 2 – 20. 3. 
Ribe bo polna nedeljska luna podprla pri vsem, česar si boste želele sprejeti in spremeniti. Končno prihaja vaš čas in skozi optimizem boste delali premike ter se odprli tako za ljubezen, kot za poslovni uspeh. Po svoje morate narediti korake naprej in ne upoštevati okolja, njihovih nasvetov ali pritiskov glede vsega, kar se tiče vas. Vi sami najbolj veste zase, kaj in kako narediti tisto, kar je potrebno za vaše dobro življenje. Možnosti selitve v tujino so velike.