Astro

Horoskop za petek, 11. oktobra

Horoskop.si
11. 10. 2019, 06.34
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Na vidiku je danes več druženja z ljudmi, ki so vam blizu in razumejo vaša stališča. Prijateljstvo lahko počasi preraste v iskreno in prijetno ljubezensko zgodbo. Presenečeni boste!

BIK

Poiščite v današnjem dnevu soglasje pri nekem projektu, ki bo v začetni fazi prinašal pomanjkljivosti, a ko jih bose odpravili bodo zadeve stekle tako kot ste si zamislili.

DVOJČKA

Prebuja se vaša ustvarjalnost, ki vas vodi k novim podvigom in uresničevanju svojih skritih, malce nenavadnih želja. Pustili boste odličen vtis in znali poskrbeti tudi za finančno plat.

RAK

Danes vam zvezde svetujejo, da ostanete na realnih tleh, saj je, kot sami vidite situacija tako zapletena, da bi jo odvečni premiki samo še poslabšali. Zvečer prihaja iskren pogovor, ki vas bo pomiril.

LEV

Današnji dan zaradi pestrega dogajanja prinaša nemir in rahlo nezadovoljstvo. Ohranite svoj ritem, dovolite si delati z več užitka in bolj premišljeno, ter pustite mislim prosto pot.

DEVICA

Na poslovnem področju se boste danes še kako izkazali s svojo prizadevnostjo in dobro motivacijo, ki vam jo drugi celo zavidajo. Nekoga enostavno ne boste razumeli.

TEHTNICA

Dovolj ste samozavestni, da se premaknete naprej. Nič vas ne more ustaviti, zato ohranite pozitiven zagon. Izogibajte se govoricam in prepletanju misli, ki se vas v bistvu ne tičejo.

ŠKORPIJON

Nadaljujte kar vas veseli, ker je škoda, da bi ponovno pristali v zoprni situaciji, nezadovoljni. Nekdo, ki je izredno zahteven in ne popušča vas lahko spravi v slabo voljo.

STRELEC

Še enkrat premislite o situaciji, ki je zelo zahtevna in pretehtajte odločitve, saj bodo posledice v nasprotnem primeru dolgoročne in zelo obremenilne. Sprostili se boste šele zvečer.

KOZOROG

Kljub temu, da delo, ki ga trenutno opravljate, ni tisto, kar ste si želeli, boste ambiciozno iskali prave rešitve in pripeljali zadeve do točke, da vas bodo še bolj spoštovali.

VODNAR

Današnji dan vam prinaša nove smernice. Srčna oseba pa bo kljub vaši navdušenosti v zvezi s poslovnim področjem zahtevala več domišljije in vaše intenzivne bližine.

RIBI

Prijatelj vam bo pomagal, da boste prehodili zahtevno pot s svojimi idejami in načrti. Z njegovo pomočjo boste veliko bolj prepričani, da ste pripravljeni ter da vam zmaga pripada.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.