Napoved

Horoskop za ponedeljek, 7. oktobra

Horoskop.si
7. 10. 2019, 06.22
Posodobljeno: 7. 10. 2019, 14.53
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Dan bo od vas zahteval reševanje težav, svojih in tujih, po drugi strani pa boste prišli do točke, da ste se spremenili, dopolnili in se nehali bati neznanega. 

BIK
Kombinacije planetov vas bodo usmerjale v odkritost in premišljenost. Pomembno za vas bo, se izognete prevelikemu tveganju, lažem in špekulacijam, ki vam lahko ob neustrezni odločitvi prinesejo izgubo.

DVOJČKA
Srečujete se z dejstvom, da ste telesno manj aktivni in motorično spretni. Ker so gibanje in druženje za vas pomembni komponenti, boste nemudoma organizirali tabor druženja.

RAK
Soočiti se s seboj ni vedno lahko, je pa zanimivo. Prišli boste do spoznanja, da nimate vedno prav, da pa je ponos tisti, ki vam preprečuje spregovoriti.

LEV
S svojo podobo boste navdušili modne privržence, ki vas povabijo k sodelovanju. Poslovna žilica je vaša strast, zato jo v današnjem dnevu izkoristite v svoj prid.

DEVICA
Na področju kariere poskusite vzdrževati obstoječe stanje, le tako vam sledi obiranje sadov. Na čustvenem področju pa ste v obdobju rasti. Pustite stvari, da se same odvijejo.

TEHTNICA
Kreativnost in ustvarjalnost bosta vaša glavna aduta v današnjem dnevu. Vaš poslovni partner vam bo z navdušenjem ponudil sodelovanje in odprte roke pri odločanju.

ŠKORPIJON
Nakazano je, da podpora, ki ste jo pričakovali, ne bo prišla ob pravem času, zato se boste morala znajti sami. Morda se boste počutili osamljeni v vaši družini.

STRELEC
Odločnosti vam ne bo manjkalo v službi, kjer prevzamete vodenje in organizacijo. Vaša pomembna vrednota je delavnost, opazujte ljudi okrog sebe in se na podlagi videnega odločite.

KOZOROG
Občutili boste prodorno energijo, ki vas bo spomnila na to kaj bi radi dosegli. Vplivi planetov vam nosijo tudi vznemirjenje in živčnost, zato se nikar prehitro ne razjezite.

VODNAR
Zelo boste zagreti za ljubezen, kar bo opazil tudi nekdo od prijateljev. Pravzaprav boste zelo razpoloženi za nove podvige, celo v nekoliko nenavadnih okoliščinah.

RIBI
Pred vami je nekaj zoprnih opravkov, ki se jim v večini izogibate. Časa vam sicer že primanjkuje, zato naredite bolj intenziven načrt. Najprej rešite nekaj glede zaostalih zadev.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.