Astro

Tarot tedenska napoved – in nasvet

Kristina Strašek
5. 10. 2019, 17.00
Posodobljeno: 5. 10. 2019, 18.06
Deli članek:

Kariera, ljubezen in počutje od 6. do 12. oktobra

dk
tarot

Kariera

Pripravite se, pred vami je teden, ki lahko igra ključno vlogo na področju kariere. Začenja se namreč obdobje rasti, tekom katerega boste morali pokazati veliko več, kot ste morda bili do sedaj vajeni.

Brezposelnim se obeta nova možnost zaposlitve ali razgovora. Prav tako boste mnogi pri sebi začutili željo po odpiranju lastnega podjetja. Na plan bo namreč privrela energija kralja, ki se zaveda svoje veljave in moči, s katero lahko doseže vse, kar si zaželi. Kreirale se bodo nove ideje, ki pa bodo za svojo realizacijo od vas zahtevale veliko preudarnosti in odločnosti.

Nič pa ni doseženo samo od sebe. Tokratni napredek bo zahteval svojo mero žrtvovanja. Kralj namreč navkljub navzven magičnemu življenju, znotraj sebe bije mnoge bitke. Z njimi se boste soočili tudi vi. Česa vas je strah? Kaj vam jemlje pogum? Vzemite si čas za razmislek.

Na drugi strani boste ravno zaposleni čutili nekaj več napetosti, saj boste pod drobnogledom tako nadrejenih kot vaših sodelavcev. Prisluhnite besedam tistih, za katere veste, da so karierno uspešni, saj vam lahko dajo pomembne nasvete. Finančno stanje se lahko izboljša preko napredovanja, ki je možen s koncem tedna. Oči so uprte v vas in nujno je, da se izkažete. V vas želijo videti neomajno vodjo, ki zna v ključnem trenutku sprejeti odločitve.

Kralji v idealnem svetu ne delajo zase, ampak za dobrobit vseh ljudi, ki jim vladajo. Tudi vi morate v svojem poslovnem cilju najti višji namen, s katerim svetu vračate dobro. Le tako boste resnično zacveteli in dosegli finančno rast, po kateri hrepenite.

dk
ženska

Ljubezen

Vsi smo bili kdaj ranjeni in vi niste izjema. A kako rane dojemamo, je tisto, kar nas ločuje. Nedvomno ste od ljudi slišali že neštete zgodbe na temo njihovih brazgotin, a pri tem ni bilo solza in žalosti. Slišali ste zgodbe, iz katerih so se nekaj naučili. Sedaj je čas, da enako naredite tudi vi. Tokrat teden sicer ponuja napredek v ljubezni in odnosih na sploh, a na drugačen način, kot si ga morda želite. Gre za premike, ki bodo sproženi od znotraj.

Mnogi se boste tako soočali z napetostjo, žalostjo, občutkom izgubljenosti in osamljenostjo. Poudarjene bodo vaše šibke točke in ponovno bodo zabolele stare rane. Predvsem bo intenzivna sredina tedna, ko boste občutili večjo čustveno stisko. A nikar ne obupujte. Vaša čustva vam le kažejo, kje je prostor za napredek. Dovolite ranam, da se zacelijo, brazgotine pa naj vas opomnijo na vaše lekcije.

Samski se boste s koncem tedna morali znati butniti dalje. Pretirano zapiranje v svoj svet vas namreč ne bo privedlo do simpatije, ampak vas od nje le oddaljilo. Nikar ne čakajte na prve korake drugih, ampak te naredite sami.

Zasedeni boste morali veliko več časa nameniti pogovoru in odpuščanju. Na plan bodo prišle stare zamere, ki pa lahko vajin odnos pokončajo. Ne igrajte se žrtve, ampak sprejmite tudi svoj del krivde. Kaj bi lahko naredili drugače?

dreamstime
meditacija

Počutje

Nenehno gnanje za nečem več lahko v tem tednu terja svoj dolg. Počutje bo poslabšano, v kolikor ne boste znali ločiti med kariero in zasebnim življenjem. Veliko se vas bo soočalo s slabim počutjem, psihično in fizično utrujenostjo, kar pa se lahko ob nepozornosti razvije tudi v kaj bolj resnega. Popazite predvsem na roke – če boste preveč grabežljivi, jih boste hitro dobili po prstih.

Okolica bo še kako rada kritična, kar vas lahko pahne v nekoliko bolj temačno obdobje. Imejte svoje misli pod kontrolo in ne dovolite, da miselni tok ustvari negativno iluzijo. Padale bodo kritike in obtožbe, katerim boste težko kontrirali. Spoznali boste prave obraze ljudi, kar zna biti boleče. Obeta se konkretna transformacija, ki pa bo od vašega telesa zahtevala veliko. Posledično je priporočljivo meditiranje, izvajanje raznih dihalnih vaj in joge, kar bo v kombinaciji s pravo prehrano v tem tednu izboljšalo vaše počutje, prav tako pa dvignilo vaš imunski sistem.

Nasvet tedna:

Pred vami je teden rasti, ki vam lahko ponudi napredek tako na področju ljubezni kot posla, a bo terjal svoj dolg. Nasvet tedna je tako, da stremite k iskanju ravnovesja in miru, saj se boste le tako sposobni pravočasno odzivati na nastale spremembe. Veliko lahko dosežete, a le če ste tako fizično kot psihično močni. Sedaj je čas bitk in osamosvajanja. Postavite se na prvo mesto.