Astro

Popolna energijska napoved od 5. do 11. oktobra 2019

Andreja Novak
5. 10. 2019, 10.00
Posodobljeno: 5. 10. 2019, 10.30
Deli članek:

Obetajo se zanimivi dnevi in pestro dogajanje za vse astrološke znake.

dreamstime
energije

Sobota, 5.10.
Prvi krajec za dobre začetke in luna v kozorogu nakazujeta, da je delovna sobota. Ne boste mirni, dokler ne uredite nekaterih stvari, ki vam ležijo na srcu ali na ramenih. Zato se usmerite v delovno akcijo in čim prej naredite nujne stvari. V nasprotnem primeru se boste slabo počutili in se obremenjevali, da ste kaj pomembnega zamudili. Starejši vam bodo v pomoč in podporo, zato jim prisluhnite pri delu, splačalo se vam bo.
Nedelja, 6.10.
Druženje danes zna biti zanimivo! Ne vabite prezgodnjih obiskov v goste, saj se znate z njimi preveč čustveno zaplesti. Dan bo za vas izjemno pomemben. Lahko, da boste srečali prave ljudi, naredili prave stvari ali preprosto dobili zase pravo spoznanje, ki vam bo odprlo novo pot in vam dalo popolnoma nov veter v jadra.
Ponedeljek, 7.10.
Osvoboditev in olajšanje nekaterih miselnih bremen vam bo prineslo veliko večje darilo, kot ste pričakovali. Ideje bodo kar letele skupaj in precej nenavadne bodo, a skozi njih boste lažje izrazili tisto, kar zares želite. Ne ustavljajte se, danes dovolite domišljiji čisto prosto pot. Pišite ideje, nikakor pa še ne pojdite v akcijo. Zato bo še prišel pravi čas.
Torek, 8.10.
Red in sprostitev gresta redko skupaj, a danes bo ravno ta kombinacija zmagovalna. Skozi ureditev nekaterih osebnih stvari boste namreč našli tiste svoje energije, predmete ali ljudi, ki vam bodo pomagali narediti nekaj več, osvoboditi se bremen preteklosti in stopiti na drugačen način naprej. Venera prehaja v znamenje škorpijona, kar prinaša strasti in večjo čustvenost v vse, kar se dogaja.
Sreda, 9.10.
Malo meglen dan, ko ne boste dobro vedeli, kaj bi. Sonce se bo spogledovalo z Neptunom, kar mu ne bo najbolj koristilo. Ker pozno popoldne še Luna preide v znamenje rib, bo dan bolj zasanjan kot konstruktiven. Ne obremenjujte se, ne sklepajte odločitev ali pomembnih pogodb. Bolje je, da se posvetite lenarjenju, počitku ali sanjarjenju, tako boste dan preživeli dobro in s čim manj zmot in nelagodja. Koristna bi bila tudi meditacija, če jo že znate, sicer danes ni dan za vašo prvo meditacijo.
Četrtek, 10.10.
Sproščen dan, ko se energije sicer že usmerjajo proti polni luni, a še ni kritično stanje in ste še lahko čustveno sproščeni in umsko usmerjeni v to, kar bi radi počeli skozi dan. Ne načrtujte preveč, smiselno je, da greste po rutini in naredite sproti tisto, kar je potrebno. Odnosi bodo sproščeni in lahko, da se vam bo zazdelo, da imate premalo drame v življenju. Globoko zadihajte in je ne ustvarjajte, saj še bo prišel čas za to, samo ne danes.
Petek, 11.10.
Juhu, petek je! In še dober bo, saj ste se skozi noč lahko prav dobro naspali, če pijete redno dovolj tekočine. V nasprotnem primeru se lahko zgodi, da vas je proti jutru prebudilo telo, ki je bilo žejno in je potrebovalo nekaj za ledvice. Sproščeno in sproti odreagirajte na dogajanje, saj bo danes vse teklo malo drugače, kot ste si zamislili in predvidevali. Dva dni pred polno luno se namreč vse nekako začenja spreminjati …


Oven
21. 3. – 20. 4.
Ovni, pričakujte spremembe in se odprite novim idejam in sprostitvi, ki jo prinaša prehod vašega vladarja Marsa v znamenje tehtnice. Če spustite stare navade / razvade, boste se lažje dogovorili o vsem, kar vam je prej ležalo na srcu. “Najprej razmislek in nato komunikacija”, naj vam bo vodilo. Na trenutke boste občutljivi in odreagirali po starem, kar bo ogrozilo vaš odnos. Z disciplino in zbranostjo se odpirajte novostim in dovolite bližnjim, da sodelujejo.
Bik
21. 4. – 20. 5.
Biki boste za vikend iskali nove priložnosti za sprostitev in ljubimkanje. Zdelo se vam bo, da je zadnji čas, da najdete še kakšno simpatijo, pri tem vam bo dovolj, da bodo obstajale samo možnosti za kaj več. Če ste samski, boste imeli odlične priložnosti, da najdete ljubezen svojega življenja, zato si dovolite čutiti in spogledovati. Po 8. oktobru boste globlje zajadrali v svoja čustva in lahko, da boste spoznali o sebi več, kot ste želeli. Ne odmikajte se od čutenja sebe, saj je to prvi korak do zadovoljnega življenja.
Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Dvojčki se boste prerodili čez vikend in začeli popolnoma nov krog v življenju. Imate možnosti, da končno realizirate tisto, kar ste si od nekdaj želeli, če le ne boste varčevali z besedami. V ponedeljek bodite odprti za ideje, ne glede, kako neumne ali nore se vam bodo zdele. Zapišite si jih in dovolite, da se odpre življenje na novo, da se pokaže vaš optimum na vseh področjih.
Rak
21. 6. – 22. 7.
Raki bodite čez vikend pozorni na to, kako se resnično sprostiti. Šele nato se boste lahko resnično odprli za odnose, saj boste sami zadovoljni. V odnosih se boste sprostili in vsi vam bodo šli na roko. Ne prehitevajte, sedaj je čas da sočasno ustvarjate svoj notranji res in razmislite o vsem, kar se tiče vašega življenja. Kmalu prihaja čas za vaš preboj v svet. Uspeh sledi, če boste sledili svojim ciljem in čustveno ne pretiravali.
Lev
23. 7. – 22. 8.
Levi boste čez vikend doživeli veliko veselja ter čustev. Nedelja je za vas najpomembnejša, da ohranite notranjo stabilnost in ne klonite pri manipulaciji določenih ljudi. Ugotovili boste, da je marsikomu precej mar za vas in da samo nekaterim res lahko zaupate. Zadovoljni boste tako s sabo kot s svojim življenjem. Čas je, da se začnete zavedati svoje vrednosti in se odprete za še več srečnih trenutkov. To vam bo povrnilo upanje in voljo do druženja z ljudmi in sprejeli boste nekatere dobre odločitve za prijateljstvo.
Devica
23. 8. – 22. 9.
Device boste čez vikend doživele sprostitev ali “reset”. Na novo boste začutile življenje in kar je bilo, je bilo. Skozi razmišljanje boste doživele nekakšno praznino, ki vas bo osvobodila pričakovanj in načrtovanja vsega v pretiranih okvirjih. Občutljive boste in lahko, da se bodo določene stvari zaradi besed in včasih malo neprevidne (neiskrene) komunikacije kar na hitro končale. Bodite pozorne na svoje počutje v avtu, da se ne znajdete kje ob cesti.
Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Tehtnice boste žarele, saj bo Sonce v vašem znamenju in do torka še vaša vladarica Venera. Spremembe bodo prihajale skozi kariero in ideje bodo polnile vaš delovnik. Ko bo Venera v drugi polovici tedna prešla v strastnega škorpijona, se bodo aktivirale tudi vaše energije zapeljivosti in kar naenkrat boste odprti za flirtanje, pa tudi za bolj resne spremembe v partnerstvu. Samske tehtnice imate priložnost, srečati pravega, medtem ko boste vezane tehtnice na preizkušnji, kako stabilna je vaša zveza.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Škorpijoni boste odločeni spremeniti kar nekaj stvari v lastnih odnosih in vikend bo pester, saj bo Merkur stopil v vaše znamenje, zato se boste lažje, hitreje ali celo prehitro izrazili. Tako se za vikend pripravlja novo obdobje in čas bo, da sebi in drugim izpolnite želje, ki ste jih že dali. Do rojstnega dneva vas bodo čakali, potem pa nekateri tudi opustili interes za druženje, če ne boste vi naredili prvega koraka.
Strelec
23.11. – 21.12.
Strelci boste usmerjeni navzven in burili boste duhove. Vikend Vam bo prinesel darilo ali novo simpatijo. Številni vas bodo opazili, a ne bodo vsi zadovoljni z vašimi izjavami in delovanji navzven. Pazite na svoje zdravje in način, s katerim delujete, saj se lahko posledice preutrujenosti pokažejo kasneje. Malo boste trmasti, zato lahko, da vas bodo določeni družinski prijatelji ali bližnji prenehali podpirati, kar ne boste takoj opazili.
Kozorog
22.12. – 20. 1.
Kozorogi nihate v tem, da si ustvarite boljše materialne pogoje ali večji krog poznanstev ter ustvarjate boljše vtise v javnosti. Razmislite, kaj si zares želite doseči ta teden in se usmerite samo v to. Prebujate se iz dolgoletnega zimskega spanja in sprejeli boste že vidne spremembe ter se celo začeli veseliti določenih novih dogodkov, ljudi, stvari. Bodite pa pozorni na svojo notranjo moč, na svojo intenzivnost, ki bo nekatere ljudi presenetila, zato se ne umikajte, temveč pokažite, kdo ste zares.
Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Vodnarji bodite pozorni, da si z nenavadnimi reakcijami čez vikend ne zapravite poslovnega ugleda, saj ga boste težko na hitro pridobili nazaj. Tako kot želite, da drugi ravnajo z vami, vi ravnajte z njimi. Razburkana čustva niso najboljša popotnica in boste lahko v jezi rekli preveč, veliko preveč, kar bo vplivalo na širšo poslovno skupnost. Materialno stanje se bo skozi naslednji teden okrepilo in imeli boste priložnost skozi sprostitev doseči notranji mir, zato pojdite vase in ne reagirajte na vse, kar se dogaja okoli vas.
Ribi
19. 2 – 20. 3.
Ribe boste čez vikend lovile kreativnost in dale domišljiji prosto pot. Resnično potrebujete spremembe, a žal bo potrebno še malo počakati, da se končajo pretekle stvari in zaključite nekaj, kar je bilo za vas zelo pomembno. Za spremembe se najboljše pripravite tako, da pospravite preteklost za sabo. Tako fizično kot čustveno in umsko. Ničesar ne obžalujte, prav tako ne nosite veliko s sabo. Svoboda je zares tista, ki jo iščete in ki vam jo bo kmalu prineslo življenje.