Astro

Ganesheva napoved za Slovenijo: oktober 2019

Alja Špiljak, osebno srečanje: 040 309 304
4. 10. 2019, 10.00
Deli članek:

Nikamor nam ni treba iti po razkošje.

pixabay
ganesh

V Sloveniji se je nad težkimi energijami sistemov, karmičnih klobčičev, ki nas kot narod zadržujejo v nenehnem vračanju v preteklost, v grenka obdobja, kar nas izčrpava kot narod in vsakega posameznika posebej, že vzpostavila čudovita svetlobna mreža.

Čuti se veliko nege iz te mreže, ki nam v prvi fazi, ko jo zaznamo in se jih v energijah odpremo, začne odpirati srce in grlo.

Pogled navzgor ni nekaj novega, veliko je teh motivov v slikarstvu iz preteklih stoletij, na primer, in je nekaj, kar nam je dano, kar je v nas, ker nas povezuje s Svetlobo naše Duše, z našim večnim izvorom.

Pri nas je zelo veliko terapevtov in drugih posameznikov, ki delujejo iz Svetlobe, ki so povezani s tosvetlobno mrežo in še više, tako da niste sami, veliko je že ljudi, ki delujejo iz teh prostorov in pomagajo pri zdravljenju Slovenije in ljudi, živečih v naši domovini.

Narava nam pri tem pomaga, čudovita je, oktober je čas, ko se razdaja v vsem svojem obilju. Vse, kar je treba narediti, je sprostiti svoj um, dovoliti, da v sebi zavibriramo z naravo, čutiti, kako se v energijah pri tem odpiramo in širimo, in zavedanje nas ponese više, k Svetlobi, začne se spontano zdravljenje naših energij osebnosti. Dihajte globoko, enakomerno, čutite, kako z vsakim vdihom zajemate svetlobo okoli sebe in kako se na to odzivate v sebi, v svojih energijah.

Radost je ključ, tisto čisto, iskreno veselje, ki je v nas. Nikamor nam ni treba iti po to razkošje, ne potrebujemo znanja, priprav ali denarja, vse, kar potrebujemo, je obrat navznoter, čutenje svoje radosti in prisrčen smeh, ki pride iz srca.

Srečno!