OVEN
Delo bo v ospredju, kar vam bo vsekakor pisano na kožo. Glede zasebnih zadev pa ste trenutno v kočljivem položaju, saj boste tehtali med dvema podobnima možnostma.

BIK
Uspeh na delovnem mestu bo ugodno vplival na vaše finančno stanje, ki se bo začelo krepiti. Dokazali boste svoje vrhunsko znanje in si izborili boljšo pozicijo.

DVOJČKA
V današnji dan boste stopili nekoliko zmedeni in nesigurni vase. Ne skrbite, ovira ste torej samo sami sebi in nikomur drugemu. V miru lahko raziskujete dalje in mogoče še celo kaj odkrijete!

RAK
Na nekoga boste kazali s prstom, ob tem pa se ne zavedali, da pravzaprav kažete nase in na svoje lastnosti. Nekdo bo prepoznal vaše obnašanje ter vas povabil na pogovor.

LEV
Nasveti, ki jih boste delili bodo modri in iskreni. Ambiciozno se ozrite naprej in stopajte samozavestno po svoji poti. Zanimivo pa je, da pri tem ne boste spregledali ovir.

DEVICA
Umirite se, a ostanite pozorni in reagirajte, ko bo to zares potrebno, prave priložnosti boste pravočasno zaznali. Dogodki danes zahtevajo celega človeka, bodite pripravljeni.

TEHTNICA
Kreativna energija bo tista, ki vam bo dala nove možnosti. Veliko boste razmišljali in se odločali po temeljitem premisleku. Pozitivno bo, da boste svoje občutke zapisovali.

ŠKORPIJON
Nekoga boste želeli imeti ob sebi, nato pa vam bo šel vsak njegov korak blazno na živce. Morda bi bilo bolje, da se zanesete samo nase, saj se boste tako izognili nepotrebnim dodatnim zapletom.

STRELEC
Verjemite v ljubezen in sama bo prišla do vas, ob tem pa ne mislite, da je to nemogoče. Takšni, kakršni ste, ste v celoti vredni ljubezni, zato se nikar ne ukvarjajte z malenkostmi.

KOZOROG
To bo dan po vašem okusu, saj boste vsepovsod v središču dogajanja in vsekakor pogumnejši kot sicer. Prav zanimivo bo, kako spretni postajate na več različnih področjih hkrati.

VODNAR
Današnji dan bo poskrbel, da boste pozabili na črnogledost. V odnosih se bo oglasila diplomacija, s katero boste zgladili nesporazume, pokazala se bo tudi pot do novih načrtov.

RIBI
Lažje vam bo, če boste znali popustiti in se premakniti naprej. Časovno in energijsko so vaši načrti precej zahtevni, zato se ne ustavljajte ob malenkostih.