OVEN
Možni so napredki, ki bodo dvignili vaš nivo energije. Toda ne pozabite tudi na prijatelje, ki čakajo na vaše povabilo na kavo. Ukvarjanje z njimi prinaša  veliko radosti.

BIK
Nekaj več dela boste imeli v odnosih z domačimi. Uporabite to voljo za to, da se premaknete in naredite stvari s katerimi že res predolgo odlašate. Nikar se ne smilite sami sebi.

DVOJČKA
Izredno zamišljeni in zasanjani boste. Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve. Pazite, da ne bodo opazili vaše labilnosti in jo izkoristili sebi v prid.

RAK
Nekdo vam ne zaupa najbolj in to boste opazili zelo hitro. Ne jezite se preveč, sicer se boste le še bolj zapletali v besede. Pokažite, da ste lahko boljši in pametnejši.

LEV
Danes boste imeli precej dela z raznimi nesporazumi, ki bodo povezani s financami. Osebni in ljubezenski problemi se bodo razjasnili, drugi pa bodo stopili v ospredje.

DEVICA
Nikakor vam ne uspe živeti bolj spontano. Čim prej se odpravite tja, kjer se boljše počutite. Začutili boste, da ste dovolj močni in odločni, zato tokrat nikar ne oklevajte.

TEHTNICA
Čakanje vam bo danes predstavljalo večje težave in zaplete. Zamotite se s kakšnim fizičnim opravilom, dokler ne boste dobili pričakovanih podatkov in jih razvrstili.

ŠKORPIJON
Pozitivna energija bo tista, katero boste končno uporabili sebi v prid. Iskren prijatelj vam bo pomagal pri finančnih zadevah. Čustveno pa boste malce labilni.

STRELEC
Čaka vas nova priložnost, da se izkažete, posebno če že nekaj časa načrtujete svoj napredek. Dovolj ste iznajdljivi in zadeve se končno premikajo na pravi način.

KOZOROG
Posvetite se svojim prijateljem, ki vas pogrešajo. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo vsaj zvečer ostati nekaj časa, ki ga lahko izkoristite za pogovor ali romantiko.

VODNAR
Nervozni ste, odzivate se na vsako besedo in dovoljujete, da vas spravljajo iz tira. Potrebujete več počitka, več svežega zraka in trenutkov samo zase.

RIBI
Današnji dan bo v znamenju novosti, ki vas bodo razvedrile. Naklonjeno vam bo tudi prijateljevo mnenje, ki vam lahko podari moč in zaupanje v to, da ste končno na pravi poti.