OVEN
Do nekoga ste se obnašali zelo vzvišeno, kar ga je izredno prizadelo. Verjetno tega sploh niste nameravali, vendar ste to storili zaradi družbe, ki vas je obdajala.

BIK
Ne poskušajte se opravičevati za svoja dejanja, ker v tem primeru ne bo zaleglo. Oddolžite se raje z dejanji. Ne mislite, da bo preprosto. Marsikdo potrebuje ve časa, da odpusti.

DVOJČKA
Zahteve v poslovnem svetu so vse večje, težko bo biti z vsem na tekočem. To ste občutili tudi vi, saj ste v zadnjem času doživeli kar nekaj neprijetnih izkušenj.

RAK
Preveč se ukvarjate s službo in premalo z družino ter prijatelji. Vaši bližnji vas potrebujejo ves čas, vi pa zadnje čase veliko pozornosti posvečate delu. Ne skrbite, delo ne bo nikamor odšlo.

LEV
Samski levi, oddajali boste toplo in srčno energijo, ki bo naravnost privlačila vašo simpatijo. Pred vami je izredno ugoden dan, zato ga izkoristite v svoj prid.

DEVICA
Na žalost vse ne bo potekale po načrtih, spraševali se boste, kaj vam je storiti, da bi se stvari zasukale ugodneje za vas. Veliko boste naredili že, če boste enostavno prezrli zahrbtna nagajanja.

TEHTNICA
Vse tiste naloge, ki so ostale nedokončane in vsi dogovori, ki so ostali v zraku, vse prodaje in nakupi vam bodo zdaj stekli kar sami od sebe. Kakšen telefon bo vseeno treba zavrteti.

ŠKORPIJON
Prijatelji vas že dlje časa spodbujajo, kar pomeni, da tudi oni resnično verjamejo, da vam lahko uspe. Biti pa morate pozorni na nekoga, ki bi vam morda ob uspehu začel metati polena od noge.

STRELEC
V neki okolici se ne boste počutili najbolje, čeprav svojo zadrego spretno skrivate. Ni razlogov, da bi se preglasno pritoževali, vseeno si morate priznati, da vas motijo določene malenkosti.

KOZOROG
Prijatelja nikar ne poskušajte prepričati, da tokrat sploh nima prav. Zares je povsem nesmiselno, da skušate na vsak način iti z glavo skozi zid. Nikar ne spreglejte dejstva, da je lahko včasih tudi nedolžno spogledovanje usodno.

VODNAR
V poklicu, v službi ali v poslu nasploh se vam bodo v današnjem dnevu odprle številne možnosti, ki jih boste znali tokrat odlično izkoristiti. Dan vam bo naklonjen.

RIBI
Vašo ljubezensko življenje bo kmalu doseglo dno, če ne boste hitro ukrepali. Krivde nikar ne valite na koga drugega. Raje se z njim pogovorite in skupaj rešite problem.