Napoved

Horoskop za soboto, 9. marca

W.Y.
9. 3. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Ne dovolite si, da bi nekdo postal vaš sovražnik, in bodite previdni, preden se spuščate v utrudljive konflikte. Previdnost velja tudi na ljubezenskem področju, kjer boste neodločni.

BIK
Nekaj, kar čakate že nekaj časa, boste končno dobili in takoj vam bo odleglo, saj ste že utrujeni. Poslovne zadeve boste vseeno preložili, saj bi se radi zavzeli tako kot je treba.

DVOJČKA
Umirite se in si enkrat za spremembo življenje ogledujte iz druge perspektive. Vzemite si čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli, sprejmite lepe komplimente in uživajte.

RAK
Danes vam bo nagajalo pretiravanje. Na poslovnem področju bo veliko dela in energije, toda precej misli povezanih s prostim časom, po katerem močno hrepenite.

LEV
Odločiti se morate glede čustev, čeprav vas nekaj še vedno ustavlja. Lahko ste mirni, ker vam bo marsikaj šlo od rok, čeprav je bil začetek precej nerealen in težak.

DEVICA
Energija današnjega dne vam bo všeč. Življenje se bo vrtelo z vam ljubo hitrostjo, kar vam bo pisano na kožo. Pustite se navdušiti in počasi boste dosegli premike naprej.

TEHTNICA
Imate nekaj možnosti za izbiro, čeprav ste še vedno nedoločni in trmasti. Napak nočete ponavljati, vendar vas bo situacija prisilila prav v ta dejanja, kar vas bo utrudilo.

ŠKORPIJON
Ugotovili boste kako zelo ste navezani na nekoga, ki se do vas ne obnaša ravno najbolj spoštljivo. Zelo vam bo koristil stik z znancem, ki je najbolj direkten in iskren.

STRELEC
Nekaj boste naredili na podlagi trenutnega občutka in verjetno vam bo potem nekoliko žal. Ob delovnih dogovorih na vsak način poskrbite, da bo vaš trud opažen in seveda pohvaljen.

KOZOROG
Videli boste, koliko dobrih prijateljev imate in koliko podpore prihaja k vam iz njihove strani, kar vas bo presenetilo. Ostajajte odprti za priložnosti in jih pogumno udejanjite.

VODNAR
Danes bo prišla še nekoliko bolj na dan vaša hitra, iznajdljiva narava. Navduševali boste z optimizmom, toda previdno, nikar ne zavajajte nekoga, ki vas zelo resno jemlje.

RIBI
Danes bo čas za sprostitev. Dovolite si nekaj zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo vaša obzorja. Pretirana odgovornost vam danes ne bo všeč.