Napoved

Horoskop za sredo, 6. februarja

W.Y.
6. 2. 2019, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Zaupanje v moč življenje se bo izkazalo za pozitivno. Globoko v vas bo dozorela neka odločitev, ki vam bo na podlagi preteklosti pokazala novo pot.

BIK
Najlažje boste poskrbeli za dobre odnose z drugimi, če boste najprej zadovoljni sami s seboj, zato se nikar ne smilite sami sebi, raje se optimistično podajte v spremembe.

DVOJČKA
Nekdo ne spoštuje vsega, kar ste predlagali, zato bodo skupni načrti nekako nejasni. Pazite nase, ker nenehno hitite in niste dovolj pozorni na prve znake šibkosti.

RAK
Če boste stopali po že uhojeni poti, se ne bojte, da bi se izgubili. Strogo se držite poznanega, saj čas ne bo primeren za tveganja. Poleg tega se bo vedno našel kdo, ki vas bo želel speljati iz začrtane poti.

LEV
Vaši odzivi so zopet obarvani s trenutnimi čustvi, ki so bolj zmedena. Delo vas vsekakor preveč obremenjuje, saj se vrstijo določeni pritiski, ki vam niso všeč.

DEVICA
Ko boste pomislili, da je konec nesporazumom, prihaja še nekaj nepričakovanih nalog. Nimate dovolj časa za vse in že to vas pošteno vznemirja in iztirja.

TEHTNICA
Danes boste zašli v majhno krizo, ki bo hitro prešla. Najverjetneje bo šlo le za prehodno slabo počutje. S svojim večnim optimizmom boste hitro našli pot na bolje.

ŠKORPIJON
Dovolite nekomu, da vam razloži, kaj namerava, vsekakor imejte več posluha. Prav kmalu se bo izkazalo, kje je resnica in kaj lahko pričakujete. Vmes pa previdno z denarjem.

STRELEC
Pred vami je zanimiva dilema. Ne dovolite, da bi jo namesto vas reševal nekdo, ki je precej glasen in zahteven, in to vam nikakor ne ugaja. Rešuje vas le neposreden pristop.

KOZOROG
Od ljudi ne smete pričakovati, da bodo vedeli, kaj se vam plete po glavi. Niti tisti, ki so vam najbližje, ne vedo točno, kaj si želite in čemu ste naklonjeni, zato svoje misli izražajte bolj jasno.

VODNAR
Globoko v sebi se boste morali odločiti in narediti bolj podrobno osebno analizo. Človek ima svobodno voljo in se lahko odloči, med tistim, kar je prav ali narobe.

RIBI
Novi dan se odpira v znamenju optimizma. Znova se boste prepričali, da se najboljše dogaja takrat, ko že dvignete roke. Ob zanimivem srečanju ni nikakršnih razlogov za zadržanost.