Napoved

Horoskop za torek, 9. oktobra

W.Y.
9. 10. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes boste bolj počasni pri opravljanju dela ali izpolnjevanju drugih obveznosti. Mogoče bi morali bolj izraziti svoje izkušnje in talente. Psihično boste zelo utrujeni.

BIK - Zelo pomembno rešitev boste dosegli z dogovorom, ki ga boste sklenili prav danes. V celoti boste zadovoljni. Neomajni boste in nihče ne bo mogel vplivati na vas in vaše odločitve.

DVOJČKA - Imeli boste veliko za povedati in veliko za narediti. Težava bo nastala, ker se ne boste mogli odločiti kaj narediti v praktičnem smislu in kako nadaljevati.

RAK - Najlažje se boste odločili, če boste poslušali svoje srce in dali razum nekoliko na stran. Na področju financ in poslovnih zadev vas čaka manjše presenečenje, ki ga boste deležni v popoldanskih urah.

LEV - Na delovnem področju boste začutili omejitve, zato boste hoteli nekaj spremeniti. Lahko bi se odločili celo za menjavo delovnega mesta ali pa se boste uprli določenim pričakovanjem.

DEVICA - Vašo energijo boste razmetavali za tisto, kar se vam bo zdelo zelo pomembno. Dobro bi bilo, da bi dvignili pogled in se usmerili v prihodnost.

TEHTNICA - Začnite se zavedati, da ste veliko močnejši, kot se vam zdi. Ste tudi zelo sposobni, dokazati pa morate samo še sebi, drugi so to že opazili.

ŠKORPIJON - V današnjem dopoldnevu boste želeli na poslovnem področju nekaj izboljšati. Imeli boste napredne ideje, ki pa ne bodo ravno naletele na dober odziv.

STRELEC - Nikar ne zamudite poslovne priložnosti, čeprav se vam zdi, da ji ne boste kos. Le če boste sprejeli izziv in dali vse od sebe, boste lahko napredovali in uresničili svoje ambicije.

KOZOROG - Preden komu kaj očitate, dobro premislite, če imate za to podlago. V nasprotnem lahko koga tudi izgubite. Premislite, preden spregovorite.

VODNAR - Danes boste precej nemirni. Obkrožali vas bodo ljudje, ki bodo na trenutke pošteno nadležni. Ne izgubite živcev. V službi bi bilo morda bolje, da danes ne izkazujete svojega mnenja.

RIBI - Tisti, ki ste v ljubezenskem razmerju, ne prilivajte olja na ogenj. Vsaka partnerjeva malenkost vas bo tudi danes ganila in iz tega bo spet nastala drama. Zberite se in skušajte težave reševati po razumni poti.