Astro

S to metodo postanete jasnovidni, vidite prihodnost!

T.P.
7. 10. 2018, 15.33
Posodobljeno: 7. 10. 2018, 16.23
Deli članek:

Vsi se rodimo s parapsihološkimi sposobnostmi, ki se tekom življenja izgubijo. Vendar pa si jih z rednimi vajami lahko povrnemo in celo okrepimo.

PS
Bolj, kot se prepustite, bolj boste jasnovidni in več telepatije boste premogli.

Verjetno ni človeka, ki ni kdaj pomislil na nekoga, ki ga že dolgo ni videl ali slišal, čez nekaj minut pa se mu je ta oseba javila po telefonu, ali pa je prišlo do nepričakovanega srečanja.

Mnogi starši lahko občutijo, kadar je njihov otrok v nevarnosti. Tudi dvojčki vedo eden za drugega, kadar so v težavah, pa čeprav živijo na različnih koncih sveta. Gre le za naključje? O tem polemizirajo številni znanstveniki, ki se ukvarjajo s kvantno fiziko, psihologijo, nevrologijo.

Ekstra senzibilna percepcija (ESP) od nekdaj vzbuja zanimanje in znano je, da se z njo ukvarjajo celo tajne službe svetovnih sil.

Gre za parapsihološki fenomen, povezan z nadčutnim zaznavanjem, kar pomeni, da človek prejema informacija, ki niso omejene s prostorom in časom. Jasnovidni ljudje imajo izjemno ekstra senzibilno percepcijo in jim je ta dar položen v zibko. Znanstveniki pa trdijo, da ima vsak od nas bolj ali manj razvito ESP in da je z vajami mogoče povečati tovrstne psihične sposobnosti.

Prisluškujte svojemu notranjemu glasu

Prvi korak v krepitvi ekstra senzibilne percepcije je prisluškovanje notranjemu glasu oziroma instinktu. Morda bo sprva šlo malce težje, a vztrajnost bo zagotovo obrodila sadove. Za začetek, čim zaslutite nekaj, zadržite ta občutek oziroma misel in jo obvezno analizirajte.

V prvem mesecu se potrudite to početi vsaj trikrat dnevno, da se vam ta program vtisne v podzavest. Po določenem času vam ne bo več treba zavestno loviti takšnih misli, ker bodo avtomatično prišle same in vi se boste zavedali, da niso zgolj plod vaše domišljije.

Prvi mesec je zelo pomembno, da imate med vajami vero vase in da vsakodnevno ponavljate: »Jaz to zmorem«.

Ne odnehajte po prvem neuspehu

Tudi pianist dela z glasbenim darom, a če ne vadi, nikdar ne bo postal virtuoz. Enako je s to mentalno tehniko, vendar se morate zavedati, da morda ne boste takoj dosegli dobrih rezultatov. Četudi vam bo volja uplahnila, ne obupajte. Uspeh dosežejo vztrajni, zato samo vztrajno vadite.

PS
Potrudite se opaziti čim več podrobnosti v vašem vsakdanu.

Pomembno je, da si vsak dan vzamete nekaj minut zase in da vas v tem času nihče ne moti. Udobno se namestite na stolu, spustite si sproščujočo glasbo in zamižite: predstavljajte si, da ste na cvetočem travniku, poskusite zaznati podrobnosti: barvo cvetja, drevesa, katerih krošnje se zibljejo v vetru, ptičice na nebu …

Prvih deset dni si predstavljajte samo to sceno. Počasi se vam bodo spontano začele pojavljati nove misli in slike, vi pa jih samo analizirajte. Vadite v vsakodnevnih situacijah: ko vam zazvoni telefon, se ne javite takoj niti ne glejte, čigavo ime se je izpisalo na ekranu, temveč skušajte ugotoviti, kdo vas kliče. Enako postopajte, kadar vam nekdo pozvoni na vratih: skušajte uganiti, kdo stoji za njimi.

PS
Vsak lahko z vajami doseže jasnovidnost.

Analizirajte ljudi okrog sebe in vodite dnevnik

Po mesecu dni preidite na naslednji korak. Opazujte prijatelje in skušajte zaznati, kako so razpoloženi oziroma kaj jih muči. Najbolje je, da izberete osebe, ki ne kažejo svojih čustev. Svoje ESP moči preverite tako, da jih po tihi analizi v sebi vprašate, kako se počutijo. Po tej lekciji začnite opazovati kolege, šefe …

Ko vidite, da vam nekdo od njih prihaja nasproti, skušajte ugotoviti, o čem želi govoriti z vami. V tem obdobju uvedite še dodatne treninge: vsak dan napišite v zvezek tri dogodke, za katere mislite, da se bodo zgodili v naslednjih 24 urah.

Zaprite oči, globoko vdihnite, sprostite se in dovolite mislim, da te dogodke predvidijo. To ne smejo biti vaši načrti, temveč nekaj, za kar čutite, da se bo zgodilo. Lahko se bo zgodilo vam osebno, drugim, ali pa celotni družbi, državi, svetu … Če vam skozi glavo drvi nešteto misli, nikar ne skrbite, da ne boste prepoznali tistih, ki napovedujejo prihodnost, saj jih bodo pospremili posebni občutki. Ko se dogodek, ki ste ga predvideli, zgodi, naredite ob njem kljukico, lahko pa dodate tudi datum dogodka.

PS
Jasnovidnost lahko vadite na različne načine.

Kako veste, da ste na pravi poti?

To vprašanje muči vsakega praktikanta. Vendar razloga za skrb ni: po nekaj mesecih vztrajne vadbe in rednega zapisovanja oziroma vodenja dnevnika, boste celo sami presenečeni, ko boste ugotovili, koliko dogodkov ste pravilno predvideli.

Vedno lahko eksperimentirate in uvajate nove tehnike po svojem izboru: na primer, da ste pozorni na to, v katerem delu dneva se vam pojavljajo intuitivne misli, ali jih lahko sprožijo kakšna posebna čustva, glasba, vonjave …

Jasnovidnost je individualna stvar, saj ima vsak od nas nekakšen svoj sprožilec, zato se ni treba kaj dosti naslanjati na tuje izkušnje. Zapomnite si, naključij ni, saj se največ stvari dogaja po nekakšnem 'božjem načrtu', mi pa jih lahko zaznamo v naprej, če razvijemo ESP dar.

Bodite pozorni na čustva in občutke

Potrudite se opaziti čim več podrobnosti v vašem vsakdanu. Posebno bodite pozorni na to, kako se počutite, ko vam 'prileti' kakšna nenadna misel. Se razveselite, razžalostite, vznemirite? Kasneje vam bo to pomagalo prepoznati trenutek, ko gre za pogled v prihodnost. Ob vsaki novi informaciji, ki vas bo prešinila, boste z gotovostjo vedeli, da je prava.

Bodite pozorni na občutke, ko se odpravljate iz stanovanja, ko odhajate na potovanje, se sprehajate po ulici … Si boste v nekem trenutku zaželeli spremeniti smer, odpovedati neko pot? Sčasoma se boste zelo izostrili v prepoznavanju teh občutkov in se boste znali odzvati na vse. Bolj, kot se jima prepustite, bolj bosta vaša telepatija in jasnovidnost postajali jasni ter pogosti.

.......................................................................................................................

Lahko pa prerokujete tudi na drugačen način - s tem edinstvenim kristalnim nihalom v barvah čaker!

PS
Kristalno nihalo v barvah čaker

Kristalno nihalo v barvah čaker je čisto posebno nihalo, ki vas bo popeljalo na pravo pot. Zaupajte svoji intuiciji in s pomočjo tega nihala boste prišli do pravih odgovorov na vprašanja, ki vas mučijo. Izkoristite učinke kozmičnih sevanj in prepustite se neverjetni moči tega nihala. Za več informacij ali nakup, kliknite na to-> POVEZAVO <-

Kako prerokujemo z nihalom, preberite v članku: NIHALO, KI ODGOVORI NA VSAKO VAŠE VPRAŠANJE.