Napoved

Horoskop za torek, 25. septembra

W.Y.
25. 9. 2018, 06.28
Posodobljeno: 25. 9. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Imeli boste nekoliko več poguma in pripravljenosti za sodelovanje. Ob drobnih radostih, ki jih boste odkrivali na svojih vsakdanjih poteh, se boste počutili kot majhen otrok.

BIK - Želite si več na vseh področjih, začnite glede krajšega potovanja ali študija. Nekaj lahko opravite zelo hitro, skoraj v rekordnem roku. Vaš optimizem se zrcali tudi v ljubezni.

DVOJČKA - Čeprav vam delovnih obveznosti ne bo zmanjkalo, vam bo ostalo dovolj energije, da preživite lep večer. Pretegovati se vam ne bo ljubilo, zato pa boste razpoloženi za romantične sanjarije v dvoje.

RAK - Današnje jutro vam bo podarilo moči in motivacije. Drzno boste stopali naprej po svoji poti. Učili in pilili se boste v diplomaciji, katero boste potrebovali.

LEV - Mogoče boste prejeli neko plačilo ali darilo in to vas bo spodbudilo, da se boste lažje prilagajali drugim. Morda se boste navezali na neko osebo, s tem pa razdrli prijateljstvo.

DEVICA - V ljubezenskih odnosi si priznajte, kako razmišljate, in razložite svoje namene. Doma je možnost, da bo nekoliko napeto, zato ker ste nepotrpežljivi. Izognite se fizičnim opravkom.

TEHTNICA - Morate razširiti svoje znanje in se prilagoditi na različne delovne pogoje. Če boste dovolj fleksibilni, bodo sledili pozitivni uspehi. Nekdo vas je pripravljen celo podpreti.

ŠKORPIJON - Zaradi uspeha boste še bolj samozavestni. Ni razloga za skromnost. Z nekim prijateljem se boste iskreno pogovorili in videli boste, da ste na pravi poti.

STRELEC - Nekaj se bo zapletlo prav v trenutku, ko boste pričakovali nekaj več zase. Zato ostanite previdni, posebno v službi. V ljubezni ste spet preveč zadržani, sicer še sami dobro veste, zakaj.

KOZOROG - Danes se boste bolj s težavo in počasi pomikali naprej. Ne bo vam ravno prijalo, da bi se resno lotili svojega dela ali drugih obveznosti, po glavi vam bodo švigale prijetne misli.

VODNAR - Danes boste začeli z veliko novimi načrti in cilji, vendar boste spoznali, da večino tega ne bo mogoče uresničiti. Ponudilo se vam bo nekaj priložnosti za več zabave in druženja.

RIBI - Priložnosti se kar vrstijo in prav navdušeni boste, morda bo edina težava pravilno izbrati. Prav tako lahko izkoristite priložnost za zanimivo srečanje. Lahko ste lahko optimistični, vaša prizadevanja bodo nagrajena.