Napoved

Horoskop za nedeljo, 2. septembra

W.Y.
2. 9. 2018, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Priznati si morate, da ste pri nekaterih zadevah preprosto pretiravali, posebno v ljubezni. Ne želite si nikakršnih nasvetov, čeprav si morate priznati, da glede nečesa ne veste, kako naprej.

BIK - Grela vas bo prijetna misel. Odnesla vas bo v domišljijski svet, zato boste nekoliko manj učinkoviti. Bolj slabo boste sledili prijateljevi globoki izpovedi.

DVOJČKA - Prevečkrat razmišljate o več stvareh hkrati in menjate odločitve. Najprej premislite o odnosu s prijateljem ali znancem. Stvari se bodo reševale postopoma, medtem pa poskrbite, da napak ne boste več ponavljali.

RAK - Ne mislite že danes na to, kaj vas čaka jutri. Danes je vaš dan, ki ga namenite samo sebi. Še posebno vas bo navdušilo umetniško izražanje s sliko, besedo ali gibi.

LEV - Nasmehnite se osebi, ki vam bo polepšala dan. Sprva boste razmišljali o morebitnih skritih vzrokih, kasneje pa se boste sprostili in uživali v prijetni družbi.

DEVICA - Dan vam prinaša nekaj manjših napetosti, vezanih na čustveno področje. Nekoga boste pogrešali in razmišljali o vajinih skupaj preživetih trenutkih v dvoje.

TEHTNICA - Pri učenju ste morda prepočasni, zato previdno. Naloge obvezno dokončajte! Morda vas moti nekdo, ki vas vedno znova sprašuje iste stvari, o katerih se nočete pogovarjati.

ŠKORPIJON - Želeli si boste, da bi lahko za nekaj časa pobegnili nekam stran. Vaš odnos do partnerja se bo izboljšal. Tudi vajina komunikacija bo pozitivno usmerjena.

STRELEC - Še vedno razmišljate o tistem, kar se je zgodilo v prvi polovici tedna. Potrebujete še nekaj dokazov, da bi se odločili. V ljubezni se igrate, navidezno ste strogi in zadržani.

KOZOROG - Zbližali se boste z nekom, ki se je pred nedavnim znašel v podobni situaciji kot vi. Če ste vezani, ohranite nadzor nad svojimi čustvi. Samski pa danes nikar ne izpustite priložnosti.

VODNAR - Zaželeli si boste vznemirjenja, novih izkušenj in hoje po robu. Skratka marsikaj, samo da bi se znebili dolgočasne rutine, ki ste jo tako skrbno načrtovali.

RIBI - Ne razburjajte se po nepotrebnem, ker vam bo potem še žal, da ste se odzvali preburno, namesto da bi taktizirali kot drugi. Previdno, posebno v odnosih s starejšimi.