Napoved

Horoskop za sredo, 23. maja

W.Y.
23. 5. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Čeprav si boste želeli v miru dokončati zamudno opravilo, vas bodo navsezadnje prijatelji zvabili v družbo. Morda boste ugotovili, da ste prav to potrebovali za boljše počutje.

BIK - Vaš čut za ustvarjalno delo bo spet stopil v ospredje. Ne boste več delali kot po tekočem traku, ampak boste uporabili malo več domišljije. Z prijetnim srečanjem boste popestrili svoj dan.

DVOJČKA - Čaka vas pomemben pogovor in lahko ste mirni in optimistični, saj ste pripravili svoje argumente. Imeli boste nekaj sreče in lep potek dogodkov, posebno na ljubezenskem področju.

RAK - Ni vse v moči, tudi taktika in spretnost precej doprineseta k uspehu. Proslavljajte šele, ko boste zagotovo vedeli, da ste nekaj pomembnega resnično dosegli.

LEV - Čas premišljenih odločitev in ugodnosti vas čaka v pogledu navezovanja novih kontaktov. Prijatelji bodo tokrat aroma vašega življenja. Razmislite o tem, kaj vas veseli.

DEVICA - Nekdo ne bo vedel, o čem poteka pogovor, zato si njegovih pripomb ne jemljite k srcu. Preglejte svoj načrt in v mislih obnovite najpomembnejše cilje.

TEHTNICA - Pri delu se potrudite po najboljših močeh, posebno zato, ker se vam nekaj kar večkrat ponavlja in spet ponuja. Nekdo bo na vaši strani, vam pomagal in to vas lahko pomiri.

ŠKORPIJON - Na področju ljubezni in partnerstva vas čaka še precej izkušenj, a se jih ne ustrašite. Marsikdo mora potočiti veliko solz, preden najde pravega partnerja zase.

STRELEC - Danes bo pomembno, da boste znali najti tisto pravo besedo, ko se boste pogovarjali z starejšimi. To vam bo namreč prineslo kar nekaj koristi, poleg vsega pa morate tako ali tako biti vljudni.

KOZOROG - Umirili boste svoje dvome in se posvetili načrtovanju prihodnosti. Ne boste več gledali nazaj, brcnila vas bo luna, obrnili se boste k načrtom, ki ste jih predolgo puščali stati pri miru.

VODNAR - Odgovornost bo nekaj, kar vam bo koristilo. Intelektualno boste bolj napredni. Pomembno bo, da najdete tisto motivacijo, katera vam bo dala krila. Najdete jo lahko z ugodno luno.

RIBI - Učite se iz svojih napak in poskrbite, da jih v prihodnosti ne boste več ponavljali. Ozrite se v zvezde in jim zaupajte skrite želje, ki se vam v prihodnje morda uresničijo.