Napoved

Horoskop za petek, 18. maja

W.Y.
18. 5. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN- Znašli ste se v situaciji, ki bo izzvala precejšne reakcije. Nastala bo velika panika in precej hrupa. Seveda pa si ne bi želeli, da bi se to zgodilo. Imate srečo, saj bo večer pozitiven.

BIK- Nekaj si boste zamislili in skušali storiti vse, kar je v vaši moči, da cilj tudi uresničite. Vztrajnost bo nedvomno vaša današnja vrlina, zato boste pri vsem, kar si boste zadali, tudi uspešni.

DVOJČKA- Prisluhnite osebi, ki prinaša neke novice za vas. Četudi se vam bodo morda sprva zdele povsem nepomembne, pa boste kmalu spoznali njihovo ozadje.

RAK- Čakate na neko pomembno sporočilo in to vas bo zelo skrbelo. Čakate namreč že veliko predolgo. Zdi se, da bi morali nekaj narediti, a še sami ne veste kako bi se zadeve tudi dejansko lotili.

LEV- Ves čas se morate zavedati, kaj si želite in v to vložiti vso energijo, saj boste le tako uspešni. Resda je včasih težko, ampak se vam bo ves trud obrestoval, še posebej zato ker ste vztrajni.

DEVICA- Uravnovesiti morate moško in žensko energijo, kar vam bo pomagalo pri vsakršnem dogajanju na ljubezenskem področju. Danes boste sproščeni in zelo zadovoljni.

TEHTNICA- Nekdo vas bo danes razjezil s svojim razmišljanjem, povezanim s poslovnimi zadevami. Skušajte ostati kar se da razumski, saj je za vas še najbolje tako. Luna vzpodbuja vašo direktnost.

ŠKORPIJON-Delate dobro, ampak imate skrite namene. Če želite delovati v skupini, boste morali igrati na odprte karte, drugače se vam slabo piše. Danes boste zelo razumevajoči do svojih prijateljev.

STRELEC-Z malo občutka za partnerjeve želje boste lahko izboljšali odnos, pa naj gre za ljubezensko ali poslovno navezo. Upoštevajte svoj šesti čut.

KOZOROG-Po intenzivnem dogovarjanju in načrtovanju boste končno lahko začeli uresničevati svoje zamisli. S poudarjeno zagnanostjo in jasnim ciljem vam uspeh ne uide.

VODNAR- Nekoliko bolj optimistični boste kot v preteklih dneh. Nekdo se vam bo približal in vsekakor še obstajajo možnosti za dogovor, ne glede na to, ali gre za srečanje ali skupno ustvarjalno dejavnost.

RIBI- V ljubezni bo v ospredju prijateljstvo. Na delu bo tudi strastna puščica, ki bo zadela samske predstavnike rib. Izziv današnjega dne bo sladko presenečenje.